Leleń Napisano 24 Wrzesień 2006 Napisano 24 Wrzesień 2006 nigdy nie zagladam do architektury, ale cos mnie tak wzielo i.. co ja widze? krzeslo, ale to jakis wip jest? bo nie czaje, moze tu nie chodzi o modeling a o pomysl? no w takim razie to, niewygodne oparcie.. 1
routee Napisano 24 Wrzesień 2006 Autor Napisano 24 Wrzesień 2006 Leleń raczej o przedstawienie rzeczywistego obiektu (właśnie na nim siedze) co do oparcia zapewniam, że jest naprawde wygodne pozdrawiam
MaGuu Napisano 24 Wrzesień 2006 Napisano 24 Wrzesień 2006 Fajoskie :] I strasznie podoba mi sie pierwsze studio :] Edit sorry pomyłka chciałem napisać drugie... :] Peace 1
routee Napisano 24 Wrzesień 2006 Autor Napisano 24 Wrzesień 2006 MaGuu: thx, studio to samo tylko post lekko inny pozdrawiam
mirach Napisano 24 Wrzesień 2006 Napisano 24 Wrzesień 2006 Te drugie ujęcie mnie uzekło, nie wiem co w nim jest, ale jest takie... hmm.. pastelowe, plastyczne... na, nie umiem dokładnie opisać. W każdym razie bardzo mi sie podoba symetria, pewien ascetyzm i sposob prezentacji obiektu. co do wygodności krzesła to się nie wypowiadam, bo wole fotele :D pozdrawiam Mirach 1
routee Napisano 25 Wrzesień 2006 Autor Napisano 25 Wrzesień 2006 thx Mirach ps. fotel już też sie 'robi' pozdrawiam
Maceo Napisano 25 Wrzesień 2006 Napisano 25 Wrzesień 2006 Wizka jak wizka. Chyba nie trudno sieknąć. Krzesło prawdopodobne :D Ani brzydkie ani ładne. Nie wstyd wstawić to do pokoju. Ale nie wiem czy bym sobie wstawił:D:D 6/10 :P
Synthax Napisano 4 Październik 2006 Napisano 4 Październik 2006 Jak dla mnie oparcie ma zbyt monotonny rytm.
Rekomendowane odpowiedzi