Napisano 24 Wrzesień 200618 l nigdy nie zagladam do architektury, ale cos mnie tak wzielo i.. co ja widze? krzeslo, ale to jakis wip jest? bo nie czaje, moze tu nie chodzi o modeling a o pomysl? no w takim razie to, niewygodne oparcie..
Napisano 24 Wrzesień 200618 l Autor Leleń raczej o przedstawienie rzeczywistego obiektu (właśnie na nim siedze) co do oparcia zapewniam, że jest naprawde wygodne pozdrawiam
Napisano 24 Wrzesień 200618 l Fajoskie :] I strasznie podoba mi sie pierwsze studio :] Edit sorry pomyłka chciałem napisać drugie... :] Peace
Napisano 24 Wrzesień 200618 l Te drugie ujęcie mnie uzekło, nie wiem co w nim jest, ale jest takie... hmm.. pastelowe, plastyczne... na, nie umiem dokładnie opisać. W każdym razie bardzo mi sie podoba symetria, pewien ascetyzm i sposob prezentacji obiektu. co do wygodności krzesła to się nie wypowiadam, bo wole fotele :D pozdrawiam Mirach
Napisano 25 Wrzesień 200618 l Wizka jak wizka. Chyba nie trudno sieknąć. Krzesło prawdopodobne :D Ani brzydkie ani ładne. Nie wstyd wstawić to do pokoju. Ale nie wiem czy bym sobie wstawił:D:D 6/10 :P