Napisano 25 Wrzesień 200618 l Cze! Mam max 8, lecz nie mam pomocy, tutoriali i nowości, niwiecie gdzie mogę to ściągnąć. Najbardziej zalerzy mi na nowościach.
Napisano 25 Wrzesień 200618 l http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/linkedsumindex?siteID=123112&id=5728245&linkID=5604642 co rozumiesz przez "nowości" ?
Napisano 25 Wrzesień 200618 l opis wszystkich nowych funkcji jest na stronie autodesku. Ale jeżeli dopiero zaczynasz zabawę z maxem to skup się na podstawach, nowości zostaw na później :) Pozdrawiam
Napisano 25 Wrzesień 200618 l Jeżeli po wciśnięciu klawisza F1 nie wyskakuje okno pomocy - to znaczy że typ licencji jaki posiadasz to ... "emule" ;]. Radze omijać tutaj ten temat ;)
Napisano 25 Wrzesień 200618 l PAINbringer napisał: Jeżeli po wciśnięciu klawisza F1 nie wyskakuje okno pomocy - to znaczy że typ licencji jaki posiadasz to ... "emule" ;]. Radze omijać tutaj ten temat ;) niekoniecznie, trial też nie ma helpa a jest jak najbardziej legalny (przez 30 dni oczywiście) :)
Napisano 25 Wrzesień 200618 l jestem tutaj :) mam wątek na oku - to tak jakby co ;) z tym helpem to racja - nie ma go w trialach - na stronie autodesku można było kiedys pobrać więc i teraz pewnie jest.