Zulok Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Cze! Mam max 8, lecz nie mam pomocy, tutoriali i nowości, niwiecie gdzie mogę to ściągnąć. Najbardziej zalerzy mi na nowościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/linkedsumindex?siteID=123112&id=5728245&linkID=5604642 co rozumiesz przez "nowości" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalabim Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Ściągnij sobie nju fjuciures głajd dla 8, tam masz wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zulok Napisano 25 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Przez "nowości" rozumiem nowe funkcje wprowadzone w max 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 opis wszystkich nowych funkcji jest na stronie autodesku. Ale jeżeli dopiero zaczynasz zabawę z maxem to skup się na podstawach, nowości zostaw na później :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Jeżeli po wciśnięciu klawisza F1 nie wyskakuje okno pomocy - to znaczy że typ licencji jaki posiadasz to ... "emule" ;]. Radze omijać tutaj ten temat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Jeżeli po wciśnięciu klawisza F1 nie wyskakuje okno pomocy - to znaczy że typ licencji jaki posiadasz to ... "emule" ;]. Radze omijać tutaj ten temat ;) niekoniecznie, trial też nie ma helpa a jest jak najbardziej legalny (przez 30 dni oczywiście) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 jestem tutaj :) mam wątek na oku - to tak jakby co ;) z tym helpem to racja - nie ma go w trialach - na stronie autodesku można było kiedys pobrać więc i teraz pewnie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zulok Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Mam legalną wersje maxa, lecz oczywiście na 30 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi