Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich...

To jest pracka, która popełniłem kilka lat temu w stanie nieświadomości umysłowej. Jesli ktoś nie ma dzisiaj humoru, to może się wyżyć na tej pracy lub na mnie. Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fakt... trochę to małe, ale coś widać

Szkoda, że światło które jest w scenie, odbiega tak mocno od właściwego źródła światła na niebie... byłby lepszy kontrast, klimat, itp.

Zapewne sporo dłubania Cię to kosztowało. Dużo detali tam widać. I to co miało w głowie też było pewno niebanalne...

chętnie zobaczyłbym więcej Twoich prac

Napisano
  • Autor

Sorry za ten \"filatelistyczny\" rozmiar, ale tak mi wyszło, kiedy go zmniejszyłem do 85 k, w rzeczywistości po zeskanowaniu miał 22 MB i tak to wyszło. A jeśli chodzi o coś nowszego to mam coś, no i może troszkę większe. Dzięki za krytykę.Pozdrawiam.

Napisano

Widzę dwa księżyce, linie wysokiego napięcia, statek na pełnych żaglach wchodz±cy w kanałek o szeroko¶ci 2 metrów i jak±¶ bardzo dziwn± perspektywę.

Ale i tak mi się podoba. Klimat jak z \"The Goonies\".

Napisano

Oprócz tego co leander ja zauważyłem jeszcze kamola na samym środku kanału, wcale się nie dziwię, że z boku sterczy wrak statku.

A tak na poważnie styl jest rzeczywiście fajny, jeślibym miał coś nieopatrznie nieopierzenie sugerować to żeby była taka gradacja światłocienia ze zróżnicowaniem na pierwszy plan i dalsze. Że niby te kamole z przodu jako dalsze od księżyca są ciemniejsze a potem to tak schodzi do centrum tj. miejsca gdzie odlaski na wodzie doprowadziły nas do statku. Ale jakby co to ja się nie znam.

Podobają mi się twoje prace.

Pozdrowienia:):):)