Zyler Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 Witam wszystkich serdecznie :D Oto moja kolejna praca :> Proszę o szczere komentarze :)
Gość Yagan Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 Teraz widać co to jest. Zdjęcia o niebo lepsze niż poprzednio. Figurka jest rewelacyjna. Tylko gdzie ona on ma ....? Wilkołaki były podobno dumne ze swego przyrodzenia. Ale poza tym jest ekstra.
Zyler Napisano 1 Październik 2006 Autor Napisano 1 Październik 2006 Z pewnością jest on męski ale na tych zdjęciach tego nie widać :P nie robiłem mu na tyle widocznej męskości :>
JmTm00 Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 hm..ja bym pracował nad głowa bo tak troszkie rozjechana, ale overall jest okej...co to za masa której uzywałeś do wilczka? Pozdrawiam
zaki79 Napisano 2 Październik 2006 Napisano 2 Październik 2006 ma za cienkie nóżki, jak na tak masywną górę ciała, stopy też są za małe.
Zyler Napisano 2 Październik 2006 Autor Napisano 2 Październik 2006 Dzięki za szczere komentarze :D Wilczek został ulepiony z gliny polimerowej firmy Eberhard Faber ;) Co do tych nóg to faktycznie wyszły mi trochę za cienkie...
muody Napisano 2 Październik 2006 Napisano 2 Październik 2006 jaką to ma wysokość? wydaje się spore... ale z drugiej strony przypuszczam, że to FIMO?
Dziamka Napisano 2 Październik 2006 Napisano 2 Październik 2006 Jak dla mnie powinien mieć groźniejsze ząbki w dolnej szczęce ale jest fajnie :)
giorgione Napisano 3 Październik 2006 Napisano 3 Październik 2006 przednie łapy mogłyby byc bardzioej detaliczne - lub chociaz mógłby mieć jakies fajnie ułożone paliczki :) Ale ogólnie fajnie wygląda - przyłaczam sie do pozostałych z zapytaniem ile to ma wysokości? czy używałeś jakiegoś wewnętrznego szkieletu??
tomeus Napisano 4 Październik 2006 Napisano 4 Październik 2006 Mi sie bardzo podoba. Naprawde spoko. Jak dla mnie powinien mieć groźniejsze ząbki w dolnej szczęce ale jest fajnie :) No, byłoby fajnie, ale i tak dobrze jest :]
Zyler Napisano 4 Październik 2006 Autor Napisano 4 Październik 2006 Figurka ma około 15cm. :D a co do masy to nie było FIMO, poniewż je należy wpalać w określonej temperaturze, ale jest to masa tej samej firmy. Moja masa utwardzała się przez kontakt z powietrzem, bez podgrzewania ;)
Zyler Napisano 4 Październik 2006 Autor Napisano 4 Październik 2006 Szkielet wewnętrzny był konieczny ;) Zwykły skręcony miedziany drut wystarczył ;D
Master Kiełbaster Napisano 4 Październik 2006 Napisano 4 Październik 2006 Gupia głowa. No i zapomniałeś zrobić gazetki i kibelka :*
Mr Pank Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 Bardzo dobre tylko te ręce jakieś takie niejakie Właśnie załatwiłem sobie dwa wory gliny ale musze ja jeszcze oczyścić a potem sama przyjemność pracy pozdro sieradz
Zyler Napisano 7 Październik 2006 Autor Napisano 7 Październik 2006 Też pozdrawiam :D Te ręce to była największa męczarnia, dlatego wyszły mi tak nie zabardzo :/ ale następna praca bedzie lepsza :D
Rekomendowane odpowiedzi