Christee Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 Coś czego raczej na żywo nie chciałabym oglądać - wysuszone ciało starej kobiety i młody kochaś w ruchach którego widać gębokie oddanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 Fuj hehe, a właśnie miałem zjeść kolację. P.S Zmien lepiej temat posta, bo dostanie Ci się od moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 Ostrzegam, ze sa granice dobrego smaku. Nie wiem, czy wiesz czym jest nekrofilia, ale to nie przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 Moravii tez bys tak powiedzial??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 Komu/czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 Moravii tez bys tak powiedzial? Chodzi chyba o włoskiego pisarza ale zielonego pojęcia nie mam co ma on wspólnego z nekrofilią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 ajc !!! ale plama... ostatnio mi sie myli wszystko ze wszystkim. Tu mi sie pomylil pisarz z rezyserem filmu powstalego na motywach jego ksiazki... W sumie to chodzilo mi o Tinto Brassa... A tak na prawde to i tak nie on nakrecil ten film o ktorym mowie... hehehe... ... bo mowie o \"Uwiezionej Helenie\" - ktory jest oczywiscie debiutem corki Lyncha - Jennifer... i nic wspolnego z Moravia juz wogole nie ma hehehe... hmmm o czym ja wtedy myslalem??? przepraszam za pomylke i dzieki za zwrocenie uwagi :D UPDATE: czytam ten post i sam go nie rozumiem - ogolnie chodzilo mi faze w stylu: Ucinam kochanej mi osobie konczyny i kocham sie z kadlubkiem... DLa mnie to juz zahacza o nekrofilie, dla innych to jest sztuka filmu... i tyle.... lepiej juz dzis nic nie pisze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 Z kadłubkiem, to nie nekrofilia tylko totalne wykolejenie!Prosze nie piszcie takich żeczy bo to napawa obrzydzeniem. Zgadzam sie z DruGiem , oby to mieściło sie w granicy smaku i sztuki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 Eee... w sztuce to sie wszystko upchnie. Pamietasz penisa na krzyzu? To urazilo uczucia religijne, a nekrofilia jest uniwersalnie niesmaczna, jezeli moge tak powiedziec.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 Sztuka powinna kierować ku pewnym przemyśleniom - zarówno tym pozytywnym jak i negatywnym. Ja nie widzę w tym nic obrzydliwego pod warunkiem, że będzie to pokazane artystycznie a nie jako tandetne zobrazowanie wykolejonych japońskich horrorów przedringowych..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 zgadzam sie z przedmówcami. wszsyko zalezy jak to bedzie pokazane, nie nalez skreslac tematu zanim sie ne zobaczy koncepcji autora. ocywiscie jak bedzie to wyjatkowo niesmaczen, czy brutalne to wtedy sie zastanowimy co z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 W zasadzie w cale nie chciałam żeby praca była niesmaczna. A już na pewno żadnych penisów. Jest oparta na fakcie autentycznym. Niesmaczne jest to co ten gość robił z tą kobietą (a tego nikomu nie pokaże, nawet nie chcę sobie wyobrażać). Tematem będzie głęboka miłość a nie sex. Zreszta niedługo przedstawię szkic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 No to czekamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christee Napisano 4 Październik 2003 Autor Share Napisano 4 Październik 2003 Trochę zmieniłam pomysł. Kobieta nie będzie stara, ale młoda. Właściwie tylko z otoczenia (butelecczki, słoiczki, piwnica) można się domyślić, że nie śpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 4 Październik 2003 Share Napisano 4 Październik 2003 to mi sie kojarzy z jakims filmem... \"Tajemnica niesmiertelnosci\" moze? hmmm.... to chyba odlegle skojarzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 4 Październik 2003 Share Napisano 4 Październik 2003 hmmm.... jak dla mnie to nie \'nekrofilia\' a \'romantyczna miłość\' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christee Napisano 16 Październik 2003 Autor Share Napisano 16 Październik 2003 Updacik albo update\'cik albo update a może updejcik. Niestety na razie wygląda to kaszaniasto. Mam nadzieję, że uda mi się nadać trochę klimaciku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 16 Październik 2003 Share Napisano 16 Październik 2003 a co to za laska sie schowala w szafce, po lewej stronie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Październik 2003 Share Napisano 16 Październik 2003 Ciekawie wyszla ta bezwladnosc reki. Jakby trzymal cos z gumy lub galarety, brrr.. :) A co robi model jej glowy na pulce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 16 Październik 2003 Share Napisano 16 Październik 2003 Do mnie to nie przemawia, takie niby kolorowe a jednak bezbarwne, dodaj może jakieś głębsze cienie, konkretne źródło światła, zdecyduj na jakąś konkretną tonację, narazie to przypomina mi obrazek z lekcji plastyki w podstawówce, bez urazy (Christee i uczniowie podstawówek)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 17 Październik 2003 Share Napisano 17 Październik 2003 Przyjęłam do wiadomości i zgadzam się z krytyką. Wiem jak to wygląda (kaszaniasto). Ale ponieważ updaty są zalecane ... Ps. To nie model jej głowy tylko jej peruka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christee Napisano 19 Październik 2003 Autor Share Napisano 19 Październik 2003 No cóż ekspertem od światłocienia to ja nie jestem. Proszę o sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christee Napisano 19 Październik 2003 Autor Share Napisano 19 Październik 2003 Sorry, ale poszedł nie ten obrazek. Teraz proszę o sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malika Napisano 19 Październik 2003 Share Napisano 19 Październik 2003 Chyba za mocne światło, lepiej by wyglądało, jakby cała scena była równiej oświetlona. Pracuj dalej :) Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 19 Październik 2003 Share Napisano 19 Październik 2003 Nie zupełnie na tym polega światłocień, poszukaj w necie omże jakis tutoriali, a najlepiej jakbyś miała jaką dobrą ksiąrzkę o rysowaniu (takim na kartce)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christee Napisano 21 Październik 2003 Autor Share Napisano 21 Październik 2003 Poprawiałam światło na ścianie. Oczywiste, że pod oknem nie powinno go być. Poza tym kraty powinny dawać cienie. Ze zbyt jasnym światłem bym polemizowała. Obrazek jest wtedy jak jeden z moich update\'ów - zbyt niewyrażny. Ale dzięki za sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christee Napisano 21 Październik 2003 Autor Share Napisano 21 Październik 2003 Nie wczytało mi obrazka bo niby był za duży, a jest mniejszy niż poprzednio dlatego próbuję jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 O całkiem fajny efekt z tymi kratami, ale czemu wpadjące światło jest żółte a potem przechodzi w białe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi