Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 27
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ajc !!! ale plama... ostatnio mi sie myli wszystko ze wszystkim. Tu mi sie pomylil pisarz z rezyserem filmu powstalego na motywach jego ksiazki... W sumie to chodzilo mi o Tinto Brassa...

A tak na prawde to i tak nie on nakrecil ten film o ktorym mowie... hehehe...

... bo mowie o \"Uwiezionej Helenie\" - ktory jest oczywiscie debiutem corki Lyncha - Jennifer... i nic wspolnego z Moravia juz wogole nie ma hehehe...

hmmm o czym ja wtedy myslalem???

przepraszam za pomylke i dzieki za zwrocenie uwagi :D

UPDATE: czytam ten post i sam go nie rozumiem - ogolnie chodzilo mi faze w stylu: Ucinam kochanej mi osobie konczyny i kocham sie z kadlubkiem... DLa mnie to juz zahacza o nekrofilie, dla innych to jest sztuka filmu...

i tyle....

lepiej juz dzis nic nie pisze :P

Napisano

Z kadłubkiem, to nie nekrofilia tylko totalne wykolejenie!Prosze nie piszcie takich żeczy bo to napawa obrzydzeniem. Zgadzam sie z DruGiem , oby to mieściło sie w granicy smaku i sztuki.

Pozdrawiam

Napisano

Eee... w sztuce to sie wszystko upchnie. Pamietasz penisa na krzyzu? To urazilo uczucia religijne, a nekrofilia jest uniwersalnie niesmaczna, jezeli moge tak powiedziec.;)

Napisano

Sztuka powinna kierować ku pewnym przemyśleniom - zarówno tym pozytywnym jak i negatywnym. Ja nie widzę w tym nic obrzydliwego pod warunkiem, że będzie to pokazane artystycznie a nie jako tandetne zobrazowanie wykolejonych japońskich horrorów przedringowych.....

Napisano

zgadzam sie z przedmówcami. wszsyko zalezy jak to bedzie pokazane, nie nalez skreslac tematu zanim sie ne zobaczy koncepcji autora. ocywiscie jak bedzie to wyjatkowo niesmaczen, czy brutalne to wtedy sie zastanowimy co z tym zrobić.

Napisano

W zasadzie w cale nie chciałam żeby praca była niesmaczna. A już na pewno żadnych penisów. Jest oparta na fakcie autentycznym. Niesmaczne jest to co ten gość robił z tą kobietą (a tego nikomu nie pokaże, nawet nie chcę sobie wyobrażać). Tematem będzie głęboka miłość a nie sex. Zreszta niedługo przedstawię szkic.

Napisano

Trochę zmieniłam pomysł. Kobieta nie będzie stara, ale młoda. Właściwie tylko z otoczenia (butelecczki, słoiczki, piwnica) można się domyślić, że nie śpi.

Napisano

Do mnie to nie przemawia, takie niby kolorowe a jednak bezbarwne, dodaj może jakieś głębsze cienie, konkretne źródło światła, zdecyduj na jakąś konkretną tonację, narazie to przypomina mi obrazek z lekcji plastyki w podstawówce, bez urazy (Christee

i uczniowie podstawówek)...

Napisano

Nie zupełnie na tym polega światłocień, poszukaj w necie omże jakis tutoriali, a najlepiej jakbyś miała jaką dobrą ksiąrzkę o rysowaniu (takim na kartce)...

Napisano

Poprawiałam światło na ścianie. Oczywiste, że pod oknem nie powinno go być. Poza tym kraty powinny dawać cienie. Ze zbyt jasnym światłem bym polemizowała. Obrazek jest wtedy jak jeden z moich update\'ów - zbyt niewyrażny. Ale dzięki za sugestie.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności