Napisano 29 Wrzesień 200321 l Coś czego raczej na żywo nie chciałabym oglądać - wysuszone ciało starej kobiety i młody kochaś w ruchach którego widać gębokie oddanie.
Napisano 29 Wrzesień 200321 l Fuj hehe, a właśnie miałem zjeść kolację. P.S Zmien lepiej temat posta, bo dostanie Ci się od moderatora
Napisano 29 Wrzesień 200321 l Ostrzegam, ze sa granice dobrego smaku. Nie wiem, czy wiesz czym jest nekrofilia, ale to nie przejdzie.
Napisano 29 Wrzesień 200321 l Moravii tez bys tak powiedzial? Chodzi chyba o włoskiego pisarza ale zielonego pojęcia nie mam co ma on wspólnego z nekrofilią
Napisano 29 Wrzesień 200321 l ajc !!! ale plama... ostatnio mi sie myli wszystko ze wszystkim. Tu mi sie pomylil pisarz z rezyserem filmu powstalego na motywach jego ksiazki... W sumie to chodzilo mi o Tinto Brassa... A tak na prawde to i tak nie on nakrecil ten film o ktorym mowie... hehehe... ... bo mowie o \"Uwiezionej Helenie\" - ktory jest oczywiscie debiutem corki Lyncha - Jennifer... i nic wspolnego z Moravia juz wogole nie ma hehehe... hmmm o czym ja wtedy myslalem??? przepraszam za pomylke i dzieki za zwrocenie uwagi :D UPDATE: czytam ten post i sam go nie rozumiem - ogolnie chodzilo mi faze w stylu: Ucinam kochanej mi osobie konczyny i kocham sie z kadlubkiem... DLa mnie to juz zahacza o nekrofilie, dla innych to jest sztuka filmu... i tyle.... lepiej juz dzis nic nie pisze :P
Napisano 29 Wrzesień 200321 l Z kadłubkiem, to nie nekrofilia tylko totalne wykolejenie!Prosze nie piszcie takich żeczy bo to napawa obrzydzeniem. Zgadzam sie z DruGiem , oby to mieściło sie w granicy smaku i sztuki. Pozdrawiam
Napisano 29 Wrzesień 200321 l Eee... w sztuce to sie wszystko upchnie. Pamietasz penisa na krzyzu? To urazilo uczucia religijne, a nekrofilia jest uniwersalnie niesmaczna, jezeli moge tak powiedziec.;)
Napisano 30 Wrzesień 200321 l Sztuka powinna kierować ku pewnym przemyśleniom - zarówno tym pozytywnym jak i negatywnym. Ja nie widzę w tym nic obrzydliwego pod warunkiem, że będzie to pokazane artystycznie a nie jako tandetne zobrazowanie wykolejonych japońskich horrorów przedringowych.....
Napisano 30 Wrzesień 200321 l zgadzam sie z przedmówcami. wszsyko zalezy jak to bedzie pokazane, nie nalez skreslac tematu zanim sie ne zobaczy koncepcji autora. ocywiscie jak bedzie to wyjatkowo niesmaczen, czy brutalne to wtedy sie zastanowimy co z tym zrobić.
Napisano 30 Wrzesień 200321 l W zasadzie w cale nie chciałam żeby praca była niesmaczna. A już na pewno żadnych penisów. Jest oparta na fakcie autentycznym. Niesmaczne jest to co ten gość robił z tą kobietą (a tego nikomu nie pokaże, nawet nie chcę sobie wyobrażać). Tematem będzie głęboka miłość a nie sex. Zreszta niedługo przedstawię szkic.
Napisano 4 Październik 200321 l Autor Trochę zmieniłam pomysł. Kobieta nie będzie stara, ale młoda. Właściwie tylko z otoczenia (butelecczki, słoiczki, piwnica) można się domyślić, że nie śpi.
Napisano 4 Październik 200321 l to mi sie kojarzy z jakims filmem... \"Tajemnica niesmiertelnosci\" moze? hmmm.... to chyba odlegle skojarzenie
Napisano 16 Październik 200321 l Autor Updacik albo update\'cik albo update a może updejcik. Niestety na razie wygląda to kaszaniasto. Mam nadzieję, że uda mi się nadać trochę klimaciku.
Napisano 16 Październik 200321 l Ciekawie wyszla ta bezwladnosc reki. Jakby trzymal cos z gumy lub galarety, brrr.. :) A co robi model jej glowy na pulce?
Napisano 16 Październik 200321 l Do mnie to nie przemawia, takie niby kolorowe a jednak bezbarwne, dodaj może jakieś głębsze cienie, konkretne źródło światła, zdecyduj na jakąś konkretną tonację, narazie to przypomina mi obrazek z lekcji plastyki w podstawówce, bez urazy (Christee i uczniowie podstawówek)...
Napisano 17 Październik 200321 l Przyjęłam do wiadomości i zgadzam się z krytyką. Wiem jak to wygląda (kaszaniasto). Ale ponieważ updaty są zalecane ... Ps. To nie model jej głowy tylko jej peruka.
Napisano 19 Październik 200321 l Autor No cóż ekspertem od światłocienia to ja nie jestem. Proszę o sugestie.
Napisano 19 Październik 200321 l Chyba za mocne światło, lepiej by wyglądało, jakby cała scena była równiej oświetlona. Pracuj dalej :) Zobaczymy, co z tego wyjdzie.
Napisano 19 Październik 200321 l Nie zupełnie na tym polega światłocień, poszukaj w necie omże jakis tutoriali, a najlepiej jakbyś miała jaką dobrą ksiąrzkę o rysowaniu (takim na kartce)...
Napisano 21 Październik 200321 l Autor Poprawiałam światło na ścianie. Oczywiste, że pod oknem nie powinno go być. Poza tym kraty powinny dawać cienie. Ze zbyt jasnym światłem bym polemizowała. Obrazek jest wtedy jak jeden z moich update\'ów - zbyt niewyrażny. Ale dzięki za sugestie.
Napisano 21 Październik 200321 l Autor Nie wczytało mi obrazka bo niby był za duży, a jest mniejszy niż poprzednio dlatego próbuję jeszcze raz.
Napisano 21 Październik 200321 l O całkiem fajny efekt z tymi kratami, ale czemu wpadjące światło jest żółte a potem przechodzi w białe?