eol Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 hey! scenka będzie przedstawiać labirynt dedala. Ostatnio eksperymentuje z Vue więc zobaczymy co z tego wyjdzie:) tak to mniej więcej będzie wyglądać
Ania Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 za mało kontrastu, (w tyle jest ok ale z przodu za dużo tej mgły) niebo bym zrobiła też lekko niebieskawe zamiast białego edit: czy dedal miał labirynt? nie był to ten ze skrzydłami, a labirynt miał minotaur?
maczuga Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 aniu, to dedal ten labirynt wybudował :) fajnie sie zapowiada, ale trochę późno się za to zabrałeś. Po prawej skała ma błąd mapowania.
Dziamka Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 Ania: Dedal był więziony i go wrobili w projektowanie Labiryntu a potem z tej niewoli uciekał z Ikarem w niefortunny sposób ;) A scenka ładna tylko szkoda, że nic się tam nie dzieje...
Ania Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 acha no więc widać macie niedouczoną anię jeszcze mi podpadło że jak na labirynt to tam nie ma ślepych uliczek, są tylko murki które można obejść, no chyba że to dopiero taki preview.
maczuga Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 aha miałem napisać, ale zapomniałem. O co biega z tym Vue?
Leru Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 eol -> witam w Bitwie :) powodzenia życzę :)
eol Napisano 29 Październik 2006 Autor Napisano 29 Październik 2006 Jakoś się zdążyłem uwinąć :) Jest to połączenie matte z 3d wykoanym w vue ale mam nadzieje, że nie złamałem regulaminu ;)
eol Napisano 29 Październik 2006 Autor Napisano 29 Październik 2006 maczuga : zajrzyj sobie tutaj http://www.e-onsoftware.com/ Aniu dzieki za podpowiedzi wszystkie wykorzystalem:)
Ania Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 tylko brakuje jakiegoś pierwszego planu, nic już nie dojdzie?
satanicus1991 Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 uau. detal na detalu, ale chyba nie powiesz ze zrobiłeś to w jeden dzień? to był gotowiec? :P jakaś taka mdła kolorystyka
Rekomendowane odpowiedzi