Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej.mieszkaniowka w kolobrzegu.pomysl szefostwa wiec mozecie zjechac ;], brylka i render moj.

ps.znacie moze jakiej fajne patenty na ludziki w scenie?

1aamalest1.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Za ciemno jet. No i ludziki nie w skali są . Pytasz o pomysł na ludzi. niewidziałem jeszcze dobrze wyglądających ludzi w wizualizacjach. Fajnie robi to Szeryf zostawiając białe bryły 3d ale to zabiek artystyczny i nie każdemu może przypaść do gustu.

Napisano

pomysl rzeczywiscie mozna zjechac:]balkony na parteze jakos nisko sa i blisko chodznika

render ok

ludki podeslalem na priv

Napisano

Cug, gdybyś był taki dobry, to moja skrzynka priv czeka na Ciebie z utęsknieniem;D ...lolipop, gdzie to dokładnie w kołobrzegu, przecież tak już prawie nie ma gdzie budować, w ostatnich latach tak wszystkiego napchali, szczególnie w porcie, że ledwo można się przepchnąć. Co do wizki, ogólnie pozytywnie się to odbiera, o projekcie nie mówię, bo nie Twój, choć za ciekawy to on nie jest, a czy przemyślany, w to też nie wnikam. Pozdr;)

Napisano

dolaczam sie do prosby Toucha, jakby dalo rady to podaj te ludziki.

a budynek? taki sobie, sam bym nie chcial tam mieszkac, ale vizka mi sie podoba, fajnie skomponowana (chociaz g... o kompozycji wiem ;)), mi sie podoba

pozdrawiam

Napisano
  • Autor
dolaczam sie do prosby Toucha, jakby dalo rady to podaj te ludziki.

a budynek? taki sobie, sam bym nie chcial tam mieszkac, ale vizka mi sie podoba, fajnie skomponowana (chociaz g... o kompozycji wiem ;)), mi sie podoba

pozdrawiam

heh.widze ze wiecej cierpiacych na brak ludzikow sie znalazlo...

lolipop, gdzie to dokładnie w kołobrzegu,o projekcie nie mówię, bo nie Twój, choć za ciekawy to on nie jest, a czy przemyślany, w to też nie wnikam. Pozdr;)

przy szpitalu:]..nie pamietam teraz ulicy. a nad wizka jeszcze posiedze mimo ze projekt, jak mowisz, 'nieciekawy'.coz taka nasza robota, ze nawet cos slabego trzeba umiec dobrze przedstawic i sprzedac;]

Czy to projekt semestralny ?

koncepcja dla tbsu w kolobrzegu blisko ceglanych budynkow wojskowych adaptowanych na mieszkaniowke

pomysl rzeczywiscie mozna zjechac:]balkony na parteze jakos nisko sa i blisko chodznika

render ok

ludki podeslalem na priv

tez mi te balkony nie pasuja...chociaz widzialem juz takie rozwiazania.dzieki za ludziki.przydadza sie.

Za ciemno jet. No i ludziki nie w skali są . Pytasz o pomysł na ludzi. niewidziałem jeszcze dobrze wyglądających ludzi w wizualizacjach. Fajnie robi to Szeryf zostawiając białe bryły 3d ale to zabiek artystyczny i nie każdemu może przypaść do gustu.

faktycznie ciemno.w pracy mam lcd i on bardzo rozjasnia i wyostrza kolory.biale brylki potestuje:]

Napisano
  • Autor

kilka poprawek...tak zeby inwestor powiedzial 'o jakie ladne budujemy to':]

3malect7.jpg

4malerv3.jpg

Napisano

TBS = tanie ... a ty balkony montujesz na ziemi :/ nie sadzisz że trzeba by je zdjąc ? juz pomijając aspekt praktycznosci, machnij przed ogródki czy coś wolał bym zdecydowanie miec indywidualne wejscie niz taki balkon

Napisano

znam mieszkanie gdzie balkon jest równo z ziemią i wychodzi na chodnik osiedlowy. Lepszy taki balkon niż żaden. Ta ceglana elewacja strasznie mi nie pasuje.

Napisano

Nie zgadzam sie z takim stwierdzeniem w tej sytuacji lepszy byłby portfonet a mieszkańcy woleli by pewnie kraty, osobiście zaproponowałbym tam wyjscie na przedogródek urządzany we własnym zakresie

Napisano

generalnie budynki sa smutne jak p...da w "Chlopaki nie placza", nie chcialbym w nich mieszkac, ale przedstawione sa ladnie i mi sie podoba. Trawa tez fajna, tylko tiling widac :( na pierwszym renderze mapowanie sferyczne pewnie, tylko sie mapa rozjechala do poziomu pikseli hyhy ;)

ps: zastanawiam sie czy takie TBS'y biedackie stac na wywalanie kaski na vizki? swiat sie posunal do przodu, czy po prostu prezes dal sie poniesc bajerom?

pozdrawiam

edit:

fajny bug na lewym dolnym balkonie :) te ludziki to z king sajza sie urwaly? ;) ten balkon jest za wysoko dla nich, wiec nie martwcie sie, ze balkony sa za nisko =)