Jiggle3d Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 Pinkyred Outerspace to jest moja 1 bitwa 2d, pierwsza praca 2d w CG, same dziewicze rejony;) Sama praca jest troch psychodeliczna, przedstawia spotkanie kochankow, ich milosc, etc. Reszta pozostaje do oceny ogladajacego. Zamieszczam 1 szkic, orientacyjny, 1g:30m roboty bez uzycia tableta:D Jak spodobaja mi sie rezultaty, wasze komentarze to sprawie sobie lepszy sprzet do bazgrania. Szkic jest na szybkiego i prawie wszystko pozmieniam w okresie dlubania detali. A wiec komentujcie, plujcie, szykanujcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 Jaka schiza;) Co to za kobieta wisi na krzyzu po lewej? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jiggle3d Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2003 Napewno nie Mar... Marta dziewica[lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 Napewno nie Mar... Marta dziewica [lol2][lol2][lol2] dobre [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 no co jak co ,ale tematu to sie trzymasz, czekam na wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 ho ho przypomina mi sie komiks kurta cobeina tworzysz podobnie jak on takie kompletnie szalone szkice ale fajne jak nie spierniczysz malowania to bedzie git trzymam kciuki Ps. dziwne albo mi sie tak okno rozszezylo albo cos z forum nei tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jiggle3d Napisano 30 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2003 Ok, prace ida naprzod, maluje najtrudniejsze, potem, oswietlenie i detale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jiggle3d Napisano 30 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2003 Ucho u female bedzie zakryte wlosami, fajcata goscia pomalowana biala farba, calosc dosc mroczna i nasycona barwami. Jak sie wam to podoba? prosze o konkretne komentarze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malika Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 Zapowiada się bardzo ciekawie, ale z konkretami poczekam aż pokażesz trochę więcej. Na razie trudno mi to jakoś sensownie skrytykować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi