Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

jak w temacie, niemogę w to uwierzyć :D od kilku dni gdyy patrzę na swoje rysunki to tak jakoś dziwnie zaczynają przypomninać normalne porządne rysunki. Zresztą co ja tam wiem, sami oceńcie:

64c05e518091f9f2m.jpg0ad524aa744aa7d8m.jpg69f824193178ab9bm.jpg2c6677baf13ff6e3m.jpg

P.S. Szkoda że designforum padło :(

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

najdziwniejszy temat jaki widziałem na forum :D

podoba mi się - szkoda tylko że skany kiepskie - maluj dalej.

Pozdrawiam.

Napisano

4 koła są (no w drugim może nie, ale to tylko 25%), blacha jest => masz rację przypomina auta

gratuluję i jestem dumna że mogę dzielić forum z kimś kto się nauczył rysować auta.

Napisano

oj śliczne, śliczne

a teraz do roboty i pisz tutka jak rysować autka bo ja tez chcę

Napisano
  • Autor

aa sorry, bo zapomniałem przedtem wytłumaczyć ;p bo pewnie se pomyśleliście "lol, o co mu chodzi?" lub coś podobnego ;/

kiedyś założyłem tutaj temat >>link gdzie wszyscy mie krytykowali że beznadzieja, słabo itp, ale od tamtej pory nie poddawałem się i robiłem swoje, jak widać, cięzka praca nie poszła w las :)

p.s. napewno dino i miwt wiedzą o co chodzi ;]

Napisano

Witaj po przerwie, nie przypominam sobie czy wczesniej siałem ostra krytykę chyba nie ale teraz widze że moze było warto skoro cie to zmobilizowało.

obserwuje wiele tego rodzaju prac i powiem tak perspektywe czujesz (nie jest jeszcze bezbłednie ale czujesz) kreska jest ok dość śmiała.

Niemniej metody pracy wydają sie byc dośc niespójne i chaotyczne.

Zugestia z mojej str jest taka:

wybierz 1 z tych aut (osobiście proponuje to pierwsze) i popracuj nad nim ,więcej, większych szkiców, wejdz w detal i zacznie sie projektowanie, chyba ze ma byc tylko rysowanie ?

Jesli tylko rysunek to wyjdz na ulice i machnij durzego fiata czy cos z natury.

Co do technik prezentacji auta czesto stosuje sie wrażeniówkę wypkimi kredkami pastelowymi, wypełniając autko zwykle blaskiem i cieniem własnym i czasem podciąga sie pakier cieniem rzuconym by je wydobyć szybko tanio i efektownie, czuje że czeka cie sporo doskonałej zabawy.

POLECAM ;)

PS

Nie wzywaj na daremne bo cie keskomunikuja jak mnie przed laty, wiesz tymbardziej że teraz to nie poprawne politycznie do kwadratu nawet ;)

Napisano

Rzeczywiście, wyglądają jak samochody. Nauczysz mnie? ;P

PS. widzę fascynację włoską szkołą projektowania. :)

Napisano

o.O widac wyrazna poprawe. ;] Sam sie uczysz rysowac ? ;p gratuluje