giorgione Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 Wiatm!! Postanowiłem,że wystąpię w tej edycji bitwy (choć nadal nie mogę sie otrząsnąć po mojej porażce w poprzedniej wersji :P[lol2]). Nie ważne :D. Temacikiem mojej bitwy będzie ukazanie momentu cierpienia szaleńca wywołanego zdradą ukochanej osoby :D Na razie szybki szkic - tylko taki poglądaowy ( ten na prackę zaczynam od poczatku). Pozdr Gioprgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 No ja myśle że to tylko wstępne oględziny Twej pracy i że pełna sekcja wypali z grubej rury :) Giorg czekam na Twą prace bo ostatnim razem dałeś plamę ;) Pozdrawaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 giogi ty jestes jak miś yogi, :L za kolorowo tutaj ale sproboj rozwijac dalej bo zapowiada sie ciekawie a po dreugie to za male troche to jest moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 wlasnie fajnie ze kolorowo - takie wlasnie kwasno- szalencze kolorki, tylko typografia nie dopracowana :) . Wogole fajna martwa moze byc, taka fowistyczna - tylko po co te doslownosci? \"your lover...\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 czy ja wiem :/ czerwony jaskrawy i niebieski ale moze co tam bede mowil zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fimir Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 Moim zdaniem za bardzo rozmyta, kolorki fajne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 1 Październik 2003 Autor Share Napisano 1 Październik 2003 Spoko :D, jak ju┐ pisa│em to tylko szybki szkic - dlatego taki rozmazany i takie jaskrawe kolorki:D Jak zd▒┐ŕ to poka┐ŕ jak to bŕdzie wygl▒daŠ Pozdrawiam Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 go go go gior...czekam na prawdziwy szkic z prawdziwego zdarzenia :] pozdrawiam...i jestem dobrej my¶li :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 Hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi