giorgione Napisano 30 Wrzesień 2003 Napisano 30 Wrzesień 2003 Wiatm!! Postanowiłem,że wystąpię w tej edycji bitwy (choć nadal nie mogę sie otrząsnąć po mojej porażce w poprzedniej wersji :P[lol2]). Nie ważne :D. Temacikiem mojej bitwy będzie ukazanie momentu cierpienia szaleńca wywołanego zdradą ukochanej osoby :D Na razie szybki szkic - tylko taki poglądaowy ( ten na prackę zaczynam od poczatku). Pozdr Gioprgione
Cpt.Obvious Napisano 30 Wrzesień 2003 Napisano 30 Wrzesień 2003 No ja myśle że to tylko wstępne oględziny Twej pracy i że pełna sekcja wypali z grubej rury :) Giorg czekam na Twą prace bo ostatnim razem dałeś plamę ;) Pozdrawaim
Ufooox Napisano 30 Wrzesień 2003 Napisano 30 Wrzesień 2003 giogi ty jestes jak miś yogi, :L za kolorowo tutaj ale sproboj rozwijac dalej bo zapowiada sie ciekawie a po dreugie to za male troche to jest moim zdaniem
kru Napisano 30 Wrzesień 2003 Napisano 30 Wrzesień 2003 wlasnie fajnie ze kolorowo - takie wlasnie kwasno- szalencze kolorki, tylko typografia nie dopracowana :) . Wogole fajna martwa moze byc, taka fowistyczna - tylko po co te doslownosci? \"your lover...\"
Ufooox Napisano 30 Wrzesień 2003 Napisano 30 Wrzesień 2003 czy ja wiem :/ czerwony jaskrawy i niebieski ale moze co tam bede mowil zobaczymy
fimir Napisano 30 Wrzesień 2003 Napisano 30 Wrzesień 2003 Moim zdaniem za bardzo rozmyta, kolorki fajne ...
giorgione Napisano 1 Październik 2003 Autor Napisano 1 Październik 2003 Spoko :D, jak ju┐ pisa│em to tylko szybki szkic - dlatego taki rozmazany i takie jaskrawe kolorki:D Jak zd▒┐ŕ to poka┐ŕ jak to bŕdzie wygl▒daŠ Pozdrawiam Giorgione
Phantom Napisano 1 Październik 2003 Napisano 1 Październik 2003 go go go gior...czekam na prawdziwy szkic z prawdziwego zdarzenia :] pozdrawiam...i jestem dobrej my¶li :P
Rekomendowane odpowiedzi