Napisano 30 Wrzesień 200321 l Wiatm!! Postanowiłem,że wystąpię w tej edycji bitwy (choć nadal nie mogę sie otrząsnąć po mojej porażce w poprzedniej wersji :P[lol2]). Nie ważne :D. Temacikiem mojej bitwy będzie ukazanie momentu cierpienia szaleńca wywołanego zdradą ukochanej osoby :D Na razie szybki szkic - tylko taki poglądaowy ( ten na prackę zaczynam od poczatku). Pozdr Gioprgione
Napisano 30 Wrzesień 200321 l No ja myśle że to tylko wstępne oględziny Twej pracy i że pełna sekcja wypali z grubej rury :) Giorg czekam na Twą prace bo ostatnim razem dałeś plamę ;) Pozdrawaim
Napisano 30 Wrzesień 200321 l giogi ty jestes jak miś yogi, :L za kolorowo tutaj ale sproboj rozwijac dalej bo zapowiada sie ciekawie a po dreugie to za male troche to jest moim zdaniem
Napisano 30 Wrzesień 200321 l wlasnie fajnie ze kolorowo - takie wlasnie kwasno- szalencze kolorki, tylko typografia nie dopracowana :) . Wogole fajna martwa moze byc, taka fowistyczna - tylko po co te doslownosci? \"your lover...\"
Napisano 30 Wrzesień 200321 l czy ja wiem :/ czerwony jaskrawy i niebieski ale moze co tam bede mowil zobaczymy
Napisano 1 Październik 200321 l Autor Spoko :D, jak ju┐ pisa│em to tylko szybki szkic - dlatego taki rozmazany i takie jaskrawe kolorki:D Jak zd▒┐ŕ to poka┐ŕ jak to bŕdzie wygl▒daŠ Pozdrawiam Giorgione
Napisano 1 Październik 200321 l go go go gior...czekam na prawdziwy szkic z prawdziwego zdarzenia :] pozdrawiam...i jestem dobrej my¶li :P