boowa Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 no więc postanowiłem się dołączyć z pobożnym życzeniem ukończenia pracki... jeśli starczy czasu obrazek będzie przedstawiał kobietę powstającą niczym monstrum dr Frankensztajna z materii, powstałe ze snów i miłości szaleńca do swych marzeń... - resztę zobaczycie i w zależności od tego co mi wyjdzie dorobie resztę teorii ;) i szkic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 No to ja kurde czekam na efekty bo jak znowu na wstępnym szkicu sie skonczy to odwiedze Cie w weekend w Wrocku i nogi z dupy powyrywam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 30 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2003 to masz speeda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 no więc powodzenia boowa czemam na rozinięcie przekazu swojej pracy...znowu trza czekać tak jak z ATSem :P powodzenia & pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 30 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2003 ech... ATS to co innego.... ale mały update - i chyba all na dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 oryginalny pomysl - ciekawe czy praca bedzie rownie oryginalna. (czego CI życze) bedziesz korzystal z jakis zdjec ? czy wszystko reczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 \"powstawanie z materii\" zapowiada się bardzo ciekawie. Też należ± się słowa uznania za pomysł. Sam takiego szukałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 30 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2003 narazie wsio ręcznie... dzieki za Wasze słowa... może sprawią, że doba będzie miała 48 godzin i w końcu skończę coś 2d ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 Dla Ciebie Boowa dobra powinna miec godzin 72 ;) No i moze wkońcu doczekam sie skończonej pracki 2d, bo zapowiada sie coraz ciekawiej. Co do pracy, dodałbym moze jakie¶ kompletnie zakręcone ale stonowane kolorystycznie tło , jakie¶ r±czki wychodz±ce z ziemi i próbuj±ce powstrzymać proces powstania i co¶ w rodzaju siły z góry, która np w jakiej¶ tam po¶wiecie ptzyci±ga ciało do siebie jednak do rzeczywisto¶ci gorszej niż otchlań z której kobieta sie wywodzi. Pomy¶l nad tym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 cos nie tak nie wiem jakos mi sie anatomia nie widzi ale moze mi sie wydaje fajne wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 4 Październik 2003 Autor Share Napisano 4 Październik 2003 mały updae Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 4 Październik 2003 Share Napisano 4 Październik 2003 No nie opieprzac sie tylko robic! ;) Stac Cie boowa na wiecej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 4 Październik 2003 Autor Share Napisano 4 Październik 2003 nie opieprzam się tylko czekam na Ciebie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 4 Październik 2003 Autor Share Napisano 4 Październik 2003 no następny update po zwieszeniu szopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 4 Październik 2003 Share Napisano 4 Październik 2003 oj uwazaj bo ci sie podbrzusze wyplaszcza i wogole lamiesz jej spiralnie (?) kregoslup gdzies w okolicy krzyza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 4 Październik 2003 Autor Share Napisano 4 Październik 2003 hmmm.... właśnie jest taki zamysł aby aż do bólu, nienaturalnie ją wypchnąć - chcę tym groteskowo pokazać dążenie do powstania wbrew naturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 4 Październik 2003 Share Napisano 4 Październik 2003 Faju Ci to idzie ale i tak uważam ze sie opierniczasz ;) Na mnie nie ma co czekac, poradze se :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 4 Październik 2003 Share Napisano 4 Październik 2003 a to ja przepraszam... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 4 Październik 2003 Autor Share Napisano 4 Październik 2003 Tiger z ftp\'em? czy z Babcią? ;) Checkadeng - pisałem, że dorobię teorię ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 4 Październik 2003 Autor Share Napisano 4 Październik 2003 no i wynik następnych 15 minut pracy.... tym razem troszke powiekszony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 4 Październik 2003 Share Napisano 4 Październik 2003 wow oczyska wylaza mnie siepodoba jak cholercia sczegolnie pomysl taki gigerowsko -porcelanowy marzenie .. jak na razie zapowiada sie wyskokowo kontrowersyjnie bombowo brawa dla boowy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 4 Październik 2003 Share Napisano 4 Październik 2003 Jak dla mnie to wyglada to troszku jakby była ulepiona z drożdzy i rosła w piekarniku:P poza tym brzuch cos mi nie pasuje... ale ja sie tam nie znam:cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 4 Październik 2003 Share Napisano 4 Październik 2003 bardzo ładnie boowa...wszystko cód miód...ale wygl±da na to że Twoja postać jest w ci±ży :P troszke wyexponowałe¶ brzuch...i dosyć nie naturalnie wygl±da...jakby po jej lewej stronie miednica była inna niż po prawej...zagmatwałem...mam nadzieje że się domy¶lisz o co chodzi...:P pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 4 Październik 2003 Autor Share Napisano 4 Październik 2003 heh wiem o co wam chodzi - ale z pełną premedytacja nie poprawie brzucha ponieważ mam co do niego inne plany :) ale bardzo dziekuje za opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 4 Październik 2003 Autor Share Napisano 4 Październik 2003 i next step Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 5 Październik 2003 Autor Share Napisano 5 Październik 2003 hmm.... niedługo poprawię brzuch i nogi a narazie inne popraweczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 5 Październik 2003 Autor Share Napisano 5 Październik 2003 i zbliżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 8 Październik 2003 Autor Share Napisano 8 Październik 2003 mimo tego, że nic nie piszecie to i tak se wrzucę update ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 Czuc tu emanację typowego boowiastego stylu ;) Nic nie powiem moje zdanie znasz i czekam na pełną prezentację pracy :) Zapowiada się ciekawie ale zdaje się ze kolory są narazie zbyt monotonne, jednak pozyjemy zobaczymy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 :o no i mile strasznie minie zaskoczyłeś :D bardzo ładne...takie techno-trilerowski :] piękna sprawa :) pozdrawiam...[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malika Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 Jak na razie wygląda to dla mnie jak ciasto. Poczekamy, zobaczymy, dalej na pewno będzie dużo lepiej i ciekawiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 8 Październik 2003 Autor Share Napisano 8 Październik 2003 hmmm... mi też zawsze kobiety się z ciasteczkami kojarzą... ;) ..... nawet się mówi \"niezłe ciacho\" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 Nie wiem czemu ale ja to caly czas widze w metalicznie czarno -zielonej kolorystyce obcego mimo to ciekawe, fajnie wyglada ta twarz-maska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 jak dla mnie to teraz wszystko zaczęło się zlewać i stało sie, jak to powiedzial tiger, monotonne. Troche wiecej urozmaicenia. Czekam na finał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 9 Październik 2003 Autor Share Napisano 9 Październik 2003 dopóki nie skończę \"wzoru\" nie nałożę koloru... ...kolor jest już opracowany - ale niech to będzie niespodzianka.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 Łoł niezłe jak to się ima do miłości ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 nie wiem do konca co to jest... rozplywajaca sie kobieta z plastiku? jesli tak to pomysl niebanalny :) powodzenia na dalszej nowej drodze zycia :L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 10 Październik 2003 Autor Share Napisano 10 Październik 2003 marudy jesteście ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuka Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 No Boowa, nie przejmuj się. Niestety oprócz słów konstruktywnej krytyki, zawsze znajdą się i wypowiedzi nic nie wnoszące...typowe marudzenie :). No to teraz ja pomarudzę :) Z początku było bardzo super... do momentu, kiedy z jej ramienia zaczęły wyłazić... ROBAKI (te rurki takie) od razu przestało mi się kojarzyć z tworzeniem, z powstawaniem z materii! Zbyt namcalne te robaczki...nie pasują mi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 10 Październik 2003 Autor Share Napisano 10 Październik 2003 hmmm... wszystko wynika z tego, że pracuję w jednej, szczupłej gamie koloru... ale to nie dlatego, że tak będzie na końcu, tylko dlatego, że tak lepiej mi sie pracuje ze światłem :) ale dzięki za krytykę - myslę, że końcowy obraz dzięki temu Was zaskoczy - jeśli oczywiście zdążę ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 czekamy z niecierpliwościa walcz synu morii! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 boowa nie marudz ;) I przestan sie opierniczac do jasnej cholery tylko do roboty!Ja cholera 2 obr mam na karku a Ty marudzisz jeszcze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 10 Październik 2003 Autor Share Napisano 10 Październik 2003 tiger a ja 427 modeli do omapowania :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malika Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 narobileś mi smaku tą niespodzianką z kolorem :> mam nadzieję, że z tego ciasta wyrośnie fajna babka :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 dobry tekst... tosz to mickiewicz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 Nie zapomnij o rodzyneczkach ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 czekam na postepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 13 Październik 2003 Autor Share Napisano 13 Październik 2003 Ja też ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi