Napisano 30 Wrzesień 200321 l no więc postanowiłem się dołączyć z pobożnym życzeniem ukończenia pracki... jeśli starczy czasu obrazek będzie przedstawiał kobietę powstającą niczym monstrum dr Frankensztajna z materii, powstałe ze snów i miłości szaleńca do swych marzeń... - resztę zobaczycie i w zależności od tego co mi wyjdzie dorobie resztę teorii ;) i szkic
Napisano 30 Wrzesień 200321 l No to ja kurde czekam na efekty bo jak znowu na wstępnym szkicu sie skonczy to odwiedze Cie w weekend w Wrocku i nogi z dupy powyrywam ;)
Napisano 30 Wrzesień 200321 l no więc powodzenia boowa czemam na rozinięcie przekazu swojej pracy...znowu trza czekać tak jak z ATSem :P powodzenia & pozdro :)
Napisano 30 Wrzesień 200321 l Autor ech... ATS to co innego.... ale mały update - i chyba all na dzis
Napisano 30 Wrzesień 200321 l oryginalny pomysl - ciekawe czy praca bedzie rownie oryginalna. (czego CI życze) bedziesz korzystal z jakis zdjec ? czy wszystko reczenie?
Napisano 30 Wrzesień 200321 l \"powstawanie z materii\" zapowiada się bardzo ciekawie. Też należ± się słowa uznania za pomysł. Sam takiego szukałem..
Napisano 30 Wrzesień 200321 l Autor narazie wsio ręcznie... dzieki za Wasze słowa... może sprawią, że doba będzie miała 48 godzin i w końcu skończę coś 2d ;) pozdrawiam
Napisano 1 Październik 200321 l Dla Ciebie Boowa dobra powinna miec godzin 72 ;) No i moze wkońcu doczekam sie skończonej pracki 2d, bo zapowiada sie coraz ciekawiej. Co do pracy, dodałbym moze jakie¶ kompletnie zakręcone ale stonowane kolorystycznie tło , jakie¶ r±czki wychodz±ce z ziemi i próbuj±ce powstrzymać proces powstania i co¶ w rodzaju siły z góry, która np w jakiej¶ tam po¶wiecie ptzyci±ga ciało do siebie jednak do rzeczywisto¶ci gorszej niż otchlań z której kobieta sie wywodzi. Pomy¶l nad tym :)
Napisano 1 Październik 200321 l cos nie tak nie wiem jakos mi sie anatomia nie widzi ale moze mi sie wydaje fajne wyglada
Napisano 4 Październik 200321 l oj uwazaj bo ci sie podbrzusze wyplaszcza i wogole lamiesz jej spiralnie (?) kregoslup gdzies w okolicy krzyza
Napisano 4 Październik 200321 l Autor hmmm.... właśnie jest taki zamysł aby aż do bólu, nienaturalnie ją wypchnąć - chcę tym groteskowo pokazać dążenie do powstania wbrew naturze
Napisano 4 Październik 200321 l Faju Ci to idzie ale i tak uważam ze sie opierniczasz ;) Na mnie nie ma co czekac, poradze se :P
Napisano 4 Październik 200321 l Autor Tiger z ftp\'em? czy z Babcią? ;) Checkadeng - pisałem, że dorobię teorię ;)
Napisano 4 Październik 200321 l Autor no i wynik następnych 15 minut pracy.... tym razem troszke powiekszony
Napisano 4 Październik 200321 l wow oczyska wylaza mnie siepodoba jak cholercia sczegolnie pomysl taki gigerowsko -porcelanowy marzenie .. jak na razie zapowiada sie wyskokowo kontrowersyjnie bombowo brawa dla boowy !!
Napisano 4 Październik 200321 l Jak dla mnie to wyglada to troszku jakby była ulepiona z drożdzy i rosła w piekarniku:P poza tym brzuch cos mi nie pasuje... ale ja sie tam nie znam:cool:
Napisano 4 Październik 200321 l bardzo ładnie boowa...wszystko cód miód...ale wygl±da na to że Twoja postać jest w ci±ży :P troszke wyexponowałe¶ brzuch...i dosyć nie naturalnie wygl±da...jakby po jej lewej stronie miednica była inna niż po prawej...zagmatwałem...mam nadzieje że się domy¶lisz o co chodzi...:P pozdrawiam...
Napisano 4 Październik 200321 l Autor heh wiem o co wam chodzi - ale z pełną premedytacja nie poprawie brzucha ponieważ mam co do niego inne plany :) ale bardzo dziekuje za opinie
Napisano 5 Październik 200321 l Autor hmm.... niedługo poprawię brzuch i nogi a narazie inne popraweczki
Napisano 8 Październik 200321 l Czuc tu emanację typowego boowiastego stylu ;) Nic nie powiem moje zdanie znasz i czekam na pełną prezentację pracy :) Zapowiada się ciekawie ale zdaje się ze kolory są narazie zbyt monotonne, jednak pozyjemy zobaczymy :)
Napisano 8 Październik 200321 l :o no i mile strasznie minie zaskoczyłeś :D bardzo ładne...takie techno-trilerowski :] piękna sprawa :) pozdrawiam...[piwo]
Napisano 8 Październik 200321 l Jak na razie wygląda to dla mnie jak ciasto. Poczekamy, zobaczymy, dalej na pewno będzie dużo lepiej i ciekawiej :)
Napisano 8 Październik 200321 l Autor hmmm... mi też zawsze kobiety się z ciasteczkami kojarzą... ;) ..... nawet się mówi \"niezłe ciacho\" ;)
Napisano 8 Październik 200321 l Nie wiem czemu ale ja to caly czas widze w metalicznie czarno -zielonej kolorystyce obcego mimo to ciekawe, fajnie wyglada ta twarz-maska
Napisano 9 Październik 200321 l jak dla mnie to teraz wszystko zaczęło się zlewać i stało sie, jak to powiedzial tiger, monotonne. Troche wiecej urozmaicenia. Czekam na finał...
Napisano 9 Październik 200321 l Autor dopóki nie skończę \"wzoru\" nie nałożę koloru... ...kolor jest już opracowany - ale niech to będzie niespodzianka.... :)
Napisano 9 Październik 200321 l nie wiem do konca co to jest... rozplywajaca sie kobieta z plastiku? jesli tak to pomysl niebanalny :) powodzenia na dalszej nowej drodze zycia :L
Napisano 10 Październik 200321 l No Boowa, nie przejmuj się. Niestety oprócz słów konstruktywnej krytyki, zawsze znajdą się i wypowiedzi nic nie wnoszące...typowe marudzenie :). No to teraz ja pomarudzę :) Z początku było bardzo super... do momentu, kiedy z jej ramienia zaczęły wyłazić... ROBAKI (te rurki takie) od razu przestało mi się kojarzyć z tworzeniem, z powstawaniem z materii! Zbyt namcalne te robaczki...nie pasują mi!
Napisano 10 Październik 200321 l Autor hmmm... wszystko wynika z tego, że pracuję w jednej, szczupłej gamie koloru... ale to nie dlatego, że tak będzie na końcu, tylko dlatego, że tak lepiej mi sie pracuje ze światłem :) ale dzięki za krytykę - myslę, że końcowy obraz dzięki temu Was zaskoczy - jeśli oczywiście zdążę ;) pozdrawiam
Napisano 10 Październik 200321 l boowa nie marudz ;) I przestan sie opierniczac do jasnej cholery tylko do roboty!Ja cholera 2 obr mam na karku a Ty marudzisz jeszcze ;)
Napisano 10 Październik 200321 l narobileś mi smaku tą niespodzianką z kolorem :> mam nadzieję, że z tego ciasta wyrośnie fajna babka :-)