Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

no więc postanowiłem się dołączyć z pobożnym życzeniem ukończenia pracki... jeśli starczy czasu

obrazek będzie przedstawiał kobietę powstającą niczym monstrum dr Frankensztajna z materii, powstałe ze snów i miłości szaleńca do swych marzeń... - resztę zobaczycie i w zależności od tego co mi wyjdzie dorobie resztę teorii ;)

i szkic

• Odpowiedzi 47
  • Wyświetleń 5,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No to ja kurde czekam na efekty bo jak znowu na wstępnym szkicu sie skonczy to odwiedze Cie w weekend w Wrocku i nogi z dupy powyrywam ;)

Napisano

no więc powodzenia boowa czemam na rozinięcie przekazu swojej pracy...znowu trza czekać tak jak z ATSem :P

powodzenia & pozdro :)

Napisano
  • Autor

ech... ATS to co innego....

ale mały update - i chyba all na dzis

Napisano

oryginalny pomysl - ciekawe czy praca bedzie rownie oryginalna. (czego CI życze)

bedziesz korzystal z jakis zdjec ? czy wszystko reczenie?

Napisano

\"powstawanie z materii\" zapowiada się bardzo ciekawie. Też należ± się słowa uznania za pomysł. Sam takiego szukałem..

Napisano
  • Autor

narazie wsio ręcznie...

dzieki za Wasze słowa... może sprawią, że doba będzie miała 48 godzin i w końcu skończę coś 2d ;)

pozdrawiam

Napisano

Dla Ciebie Boowa dobra powinna miec godzin 72 ;) No i moze wkońcu doczekam sie skończonej pracki 2d, bo zapowiada sie coraz ciekawiej.

Co do pracy, dodałbym moze jakie¶ kompletnie zakręcone ale stonowane kolorystycznie tło , jakie¶ r±czki wychodz±ce z ziemi i próbuj±ce powstrzymać proces powstania i co¶ w rodzaju siły z góry, która np w jakiej¶ tam po¶wiecie ptzyci±ga ciało do siebie jednak do rzeczywisto¶ci gorszej niż otchlań z której kobieta sie wywodzi. Pomy¶l nad tym :)

Napisano

cos nie tak nie wiem jakos mi sie anatomia nie widzi ale moze mi sie wydaje fajne wyglada

Napisano

oj uwazaj bo ci sie podbrzusze wyplaszcza i wogole lamiesz jej spiralnie (?) kregoslup gdzies w okolicy krzyza

Napisano
  • Autor

hmmm.... właśnie jest taki zamysł aby aż do bólu, nienaturalnie ją wypchnąć - chcę tym groteskowo pokazać dążenie do powstania wbrew naturze

Napisano
  • Autor

Tiger z ftp\'em? czy z Babcią? ;)

Checkadeng - pisałem, że dorobię teorię ;)

Napisano
  • Autor

no i wynik następnych 15 minut pracy.... tym razem troszke powiekszony

Napisano

wow oczyska wylaza mnie siepodoba jak cholercia sczegolnie pomysl taki gigerowsko -porcelanowy

marzenie ..

jak na razie zapowiada sie wyskokowo kontrowersyjnie bombowo

brawa dla boowy !!

Napisano

Jak dla mnie to wyglada to troszku jakby była ulepiona z drożdzy i rosła w piekarniku:P poza tym brzuch cos mi nie pasuje... ale ja sie tam nie znam:cool:

Napisano

bardzo ładnie boowa...wszystko cód miód...ale wygl±da na to że Twoja postać jest w ci±ży :P troszke wyexponowałe¶ brzuch...i dosyć nie naturalnie wygl±da...jakby po jej lewej stronie miednica była inna niż po prawej...zagmatwałem...mam nadzieje że się domy¶lisz o co chodzi...:P

pozdrawiam...

Napisano
  • Autor

heh wiem o co wam chodzi - ale z pełną premedytacja nie poprawie brzucha ponieważ mam co do niego inne plany :)

ale bardzo dziekuje za opinie

Napisano
  • Autor

hmm.... niedługo poprawię brzuch i nogi a narazie inne popraweczki

Napisano
  • Autor

mimo tego, że nic nie piszecie to i tak se wrzucę update ;)

Napisano

Czuc tu emanację typowego boowiastego stylu ;) Nic nie powiem moje zdanie znasz i czekam na pełną prezentację pracy :) Zapowiada się ciekawie ale zdaje się ze kolory są narazie zbyt monotonne, jednak pozyjemy zobaczymy :)

Napisano

:o no i mile strasznie minie zaskoczyłeś :D bardzo ładne...takie techno-trilerowski :] piękna sprawa :)

pozdrawiam...[piwo]

Napisano

Jak na razie wygląda to dla mnie jak ciasto. Poczekamy, zobaczymy, dalej na pewno będzie dużo lepiej i ciekawiej :)

Napisano
  • Autor

hmmm... mi też zawsze kobiety się z ciasteczkami kojarzą... ;)

..... nawet się mówi \"niezłe ciacho\" ;)

Napisano

Nie wiem czemu ale ja to caly czas widze w metalicznie czarno -zielonej kolorystyce obcego

mimo to ciekawe, fajnie wyglada ta twarz-maska

Napisano

jak dla mnie to teraz wszystko zaczęło się zlewać i stało sie, jak to powiedzial tiger, monotonne. Troche wiecej urozmaicenia. Czekam na finał...

Napisano
  • Autor

dopóki nie skończę \"wzoru\" nie nałożę koloru...

...kolor jest już opracowany - ale niech to będzie niespodzianka.... :)

Napisano

nie wiem do konca co to jest... rozplywajaca sie kobieta z plastiku? jesli tak to pomysl niebanalny :) powodzenia na dalszej nowej drodze zycia :L

Napisano

No Boowa, nie przejmuj się. Niestety oprócz słów konstruktywnej krytyki, zawsze znajdą się i wypowiedzi nic nie wnoszące...typowe marudzenie :).

No to teraz ja pomarudzę :)

Z początku było bardzo super... do momentu, kiedy z jej ramienia zaczęły wyłazić... ROBAKI (te rurki takie) od razu przestało mi się kojarzyć z tworzeniem, z powstawaniem z materii! Zbyt namcalne te robaczki...nie pasują mi!

Napisano
  • Autor

hmmm...

wszystko wynika z tego, że pracuję w jednej, szczupłej gamie koloru... ale to nie dlatego, że tak będzie na końcu, tylko dlatego, że tak lepiej mi sie pracuje ze światłem :)

ale dzięki za krytykę - myslę, że końcowy obraz dzięki temu Was zaskoczy - jeśli oczywiście zdążę ;)

pozdrawiam

Napisano

boowa nie marudz ;) I przestan sie opierniczac do jasnej cholery tylko do roboty!Ja cholera 2 obr mam na karku a Ty marudzisz jeszcze ;)

Napisano

narobileś mi smaku tą niespodzianką z kolorem :> mam nadzieję, że z tego ciasta wyrośnie fajna babka :-)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.