RK Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 Przy│▒czam siŕ. Jutro wrzucŕ szkice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 17 Październik 2003 Share Napisano 17 Październik 2003 Hmm... a może jednak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 19 Październik 2003 Autor Share Napisano 19 Październik 2003 Może jednak... Ponieważ temat jest taki jaki jest pójdę bardziej w stronę tradycyjnego plakatu- stworzenia wizualnej interpretacji tematu, rodzaju jego \"ikony\", nie bawiąc się w wymyślanie historii która i tak pewnie będzie nieczytelna dla wszystkich poza mną. Pomysł jest dość prosty- mózg który jest sercem czy serce które jest mózgiem, z dolną połową dotkniętą rozkładem. Całość w akrylu z podbiciem tuszem. Bardzo wstępny szkic poniżej. Dziś kończę wstępne kolory. Nie będę obiecywał updatu bo wyjdzie że jestem niesłowny jak moderatorzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 19 Październik 2003 Share Napisano 19 Październik 2003 hehe... spokojnie. Naprawde nie jesteśmy niesłowni. Bitwa się przeciągnęła ponieważ oczekiwaliśmy na jury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 23 Październik 2003 Autor Share Napisano 23 Październik 2003 Niestety- zawaliłem termin. Nie będe się usprawiedliwiał terminami- fakt pozostaje faktem- dałem.... ekhm. Niestety pomysł na plakat nie był chyba zbyt dobry- zbyt mocno kojarzy się z plakatami służby zdrowia- \"palenie albo zdrowie\", \"antykoncepcja albo aborcja\" itd. Tak to wygląda w ciut bardziej zaawansowanej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 23 Październik 2003 Share Napisano 23 Październik 2003 Ładnie:) Dokończ ta pracke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 26 Październik 2003 Autor Share Napisano 26 Październik 2003 Dokończę. Nie zostawiam rozgrzebanych rzeczy ale bitwe zawaliłem wiec wypadało przeprosić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi