Napisano 17 Październik 200618 l Witam chodzi o to ze po zainstalowaniu maxa 9 wszystko ladnie chodzi. Jednak nie widzi mi praktycznie wszystkich dodatkowych plugow jakie mialem zainstalowane w maxie 8. Najwazniejsze z nich to dwa rendery: Maxwell 1.1 i Vray 1.5. Moze bym to olal i poczekal na jas wersje ktora pewnie niebawem wyjdzie ale wydaje mi sie dziwne ze akurat wszystkie dodatkowe plugi mi walnely. Doslownie wszystkie. Co byscie drodzy pamowie i drogie panie poradzili w tej sprawie? Hmmm? Z gory dzia za odpowiedzi :p POzdrawiam
Napisano 17 Październik 200618 l warto zajzec na strony producentow tych pluginów, na stronie vraya (a raczej na forum) pisze wyraznie ze vray 1.5 RC3 dopiero bedzie dzialal z maxem 9 zlotej rady nie ma, pytanie z reszta troche nie na miejscu. Na niekompatybilność rady nie ma.
Napisano 17 Październik 200618 l Powiem to tak: Jak byś miał ..... maxa 9 to byś wiedział, że Autodesk podał informację, że w związku z rekompilacją takich tam pierdół do wersji 64 bitowej, wszystkie ale to wszytskie pluginy MUSZĄ zostać przepisane aby były zgodne z nowa specyfikacją. A teraz miłego czekania.
Napisano 17 Październik 200618 l przeciez juz od dawna wszedzie trabia, ze vray nie dziala z maxem 9 wiec nie wiem skad twoje zdziwienie/rozczarowanie. raczej nie ma innej metody niz czekanie na odpowiednie wersje tych plugow. nie podejrzewam tez zebys byl zmuszony do przejscia na max r9, wiec grzecznie korzystaj jeszcze z osemki ;)