spinal Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Witam chodzi o to ze po zainstalowaniu maxa 9 wszystko ladnie chodzi. Jednak nie widzi mi praktycznie wszystkich dodatkowych plugow jakie mialem zainstalowane w maxie 8. Najwazniejsze z nich to dwa rendery: Maxwell 1.1 i Vray 1.5. Moze bym to olal i poczekal na jas wersje ktora pewnie niebawem wyjdzie ale wydaje mi sie dziwne ze akurat wszystkie dodatkowe plugi mi walnely. Doslownie wszystkie. Co byscie drodzy pamowie i drogie panie poradzili w tej sprawie? Hmmm? Z gory dzia za odpowiedzi :p POzdrawiam
Marcin Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 warto zajzec na strony producentow tych pluginów, na stronie vraya (a raczej na forum) pisze wyraznie ze vray 1.5 RC3 dopiero bedzie dzialal z maxem 9 zlotej rady nie ma, pytanie z reszta troche nie na miejscu. Na niekompatybilność rady nie ma.
Gordy Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Powiem to tak: Jak byś miał ..... maxa 9 to byś wiedział, że Autodesk podał informację, że w związku z rekompilacją takich tam pierdół do wersji 64 bitowej, wszystkie ale to wszytskie pluginy MUSZĄ zostać przepisane aby były zgodne z nowa specyfikacją. A teraz miłego czekania.
arev Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 przeciez juz od dawna wszedzie trabia, ze vray nie dziala z maxem 9 wiec nie wiem skad twoje zdziwienie/rozczarowanie. raczej nie ma innej metody niz czekanie na odpowiednie wersje tych plugow. nie podejrzewam tez zebys byl zmuszony do przejscia na max r9, wiec grzecznie korzystaj jeszcze z osemki ;)
Rekomendowane odpowiedzi