rooter Napisano 27 Marzec 2002 Napisano 27 Marzec 2002 Co wy na to zeby Adek, zaimlantowal ;) do forum wiecej roznych Smiley\'ow(Emotionoikonek jak kto woli). Bo z tymi 8 podstawowymi to tak nudno ;) Widzialem kiedys podobne forum (http://www.mmogspot.com/board/index.php?c=11) i tam jest Smiley\'oof naprawde sporo, i calkiem fajnie to wyglada :cool:
adek Napisano 27 Marzec 2002 Napisano 27 Marzec 2002 Heh.. no rooter ... to sa szczegóły :)) Ale jeżeli tak bardzo chcesz podeślij mi jakieś inne nowy (POD KOLOR) emotioikonki, buźki z kodami (wiesz np. usmiechnieta i kod: :-) ...etc) ... taki sam rozmiar jak te a ja je podepne ... :)
rooter Napisano 27 Marzec 2002 Autor Napisano 27 Marzec 2002 A rzebys kurde wiedzial ze zrobie !!! i to kurna nawet animowane !!! :) Niedlugo powinienem ci je podeslac !!! cya !
adek Napisano 28 Marzec 2002 Napisano 28 Marzec 2002 spoko rooter! ja mowilem serio ! tylko zrob pod kolor tego forum w takiej tonacji jak tez buzki a umieszcze jak tak bardzo chcesz :)) chociaz jak dla mnie 8 buziek starcza ... ale jak zrobisz to dodam :)) heh...
Khunu Napisano 29 Marzec 2002 Napisano 29 Marzec 2002 Serio, jak wyśle się kilka postów na forum, to tych buziek faktycznie zaczyna brakować. Siakiś nieurodzaj czy co? Jak coś zrobicie to wysyłacie. Te 8 podstawowych to dużo i faktycznie wystarcza, ale jak już jest dużo, to przydałoby się więcej :) :( :D ;) :cool: :mad: :o :P :) :( :D ;) :cool: :mad: :o :P
rooter Napisano 30 Marzec 2002 Autor Napisano 30 Marzec 2002 ano, w sumie faktycznie racja. a jak cos to zawsze mozna dowalic ;)
Rekomendowane odpowiedzi