Napisano 27 Marzec 200223 l Co wy na to zeby Adek, zaimlantowal ;) do forum wiecej roznych Smiley\'ow(Emotionoikonek jak kto woli). Bo z tymi 8 podstawowymi to tak nudno ;) Widzialem kiedys podobne forum (http://www.mmogspot.com/board/index.php?c=11) i tam jest Smiley\'oof naprawde sporo, i calkiem fajnie to wyglada :cool:
Napisano 27 Marzec 200223 l Heh.. no rooter ... to sa szczegóły :)) Ale jeżeli tak bardzo chcesz podeślij mi jakieś inne nowy (POD KOLOR) emotioikonki, buźki z kodami (wiesz np. usmiechnieta i kod: :-) ...etc) ... taki sam rozmiar jak te a ja je podepne ... :)
Napisano 27 Marzec 200223 l Autor A rzebys kurde wiedzial ze zrobie !!! i to kurna nawet animowane !!! :) Niedlugo powinienem ci je podeslac !!! cya !
Napisano 28 Marzec 200222 l spoko rooter! ja mowilem serio ! tylko zrob pod kolor tego forum w takiej tonacji jak tez buzki a umieszcze jak tak bardzo chcesz :)) chociaz jak dla mnie 8 buziek starcza ... ale jak zrobisz to dodam :)) heh...
Napisano 29 Marzec 200222 l Serio, jak wyśle się kilka postów na forum, to tych buziek faktycznie zaczyna brakować. Siakiś nieurodzaj czy co? Jak coś zrobicie to wysyłacie. Te 8 podstawowych to dużo i faktycznie wystarcza, ale jak już jest dużo, to przydałoby się więcej :) :( :D ;) :cool: :mad: :o :P :) :( :D ;) :cool: :mad: :o :P
Napisano 30 Marzec 200222 l Autor ano, w sumie faktycznie racja. a jak cos to zawsze mozna dowalic ;)