Pierzak Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 Problem polega na tym ze gdy przechodze suwakiem po swojej animacji albo kompozycji (zwal jak zwal) to w okienku podgladu nic mi sie nie odswieza. Dopiero jak sie zatrzymam na ktorejs klatce to podglad sie na nia zmienia. Dzieje sie to dla wszysktkich klatek, nawet tych buforowanych tzn tych oznaczonych wczesniej na zielono. Strasznie mnie to denerwuje bo nie moge podgladnac co sie dzieje w animce. musze klikac co kilka klatek albo wyrenderowac RAM preview jako filmik a to zajmuje czas. Czy wiecie jak moge to wylaczyc albo zmienic??
Hindus Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 też to przerabiałem - najlepiej to weź zmień oprogramowanie na vegas video ;)
DaveBorck Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 Musisz nacisnąć ikonkę "live update" na listwie czasowej.
Madison Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 Disable Dynamic Preview masz taką ikonkę na listwie czasowej (pierwsza z lewej). Pomoże też Open GL z Moving Textur.
Rekomendowane odpowiedzi