scor Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Witam! Chcialem prosic Was o ocene mojego portfolio. Co w nim jest nie tak, a co pasuje..Pozdrawiam ;] http://img268.imageshack.us/my.php?image=foliozn5.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Fajnie by było wiedzieć jakiej dziedziny twórczości to portfolio ma się tyczyć. Ale tak na pierwszy rzut oka to za dużo miejsca na tekst, za mało na portfolio, prace, zepchnięte gdzieś w kąt, przytłoczone przez nieco chyba przypadkową ciapaninę, niezbyt estetycznie wyglądającą. Pamiętaj że folio ma głównie pokazywać Twoją twórczość a nie nad nią dominować. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 nieczytelna górna część, za dużo napaćkane, długo szukać litery P (od portfolio) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
v1ck Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 moja opinie juz znasz :) prawy gorny rog wyglada jeszce dobrze, ale reszta wedlog mnie nie trzyma sie kupy, jak mowil Vorek malo miejsca na prezentacje itp a menu to juz wogole nie ma :F pozdro, v1ck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 nieczytelna górna część, za dużo napaćkane, długo szukać litery P (od portfolio) Amen. da mesedż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scor Napisano 24 Październik 2006 Autor Share Napisano 24 Październik 2006 dzisiaj rano poprawilem troche gore tego "zapackanego" i dodalem menu, o ktorym zapomnialem :P, bardziej centralnie umiescilem prace do "szybkiego" podgladu http://img142.imageshack.us/my.php?image=folio2ij9.jpg dzieki wszystkim za odpowiedz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlooX Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 fajne te paćki z prawej, ale miniaturki prac i to menu ani troche nie pasuja :/ menu obleśne, ta czcionka beznadziejna, te miniaturki też jakieś dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scor Napisano 24 Październik 2006 Autor Share Napisano 24 Październik 2006 poprawilem to co wydawalo sie byc zle i doszedlem do takiego stanu: http://img271.imageshack.us/my.php?image=folio3rk6.jpg i nie wiem co jeszce jest w tej pracy zle... spojrzcie na to "swiezym" okiem i powiedzcie czy wogole jako calosc sie dobrze komponuje pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Zrob wieksze odstepy pomiedzy liniami pionowymi, coby sie tekst niezlewal za bardzo z nimi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Nie uważasz że "ozdobniki" zajmują o wiele więcej miejsca niż właściwa treść strony? Ja się czuję przytłoczony. Słowo: "Adam" wogóle do niczego nie jest na tej stronie potrzebne, jeżeli już to pisz imię i nazwisko. Pająk jest większy niż wszystkie pokazane na stronie fotografie. Przemyśl co tak naprawdę chcesz pokazać na tej stronie i czemu ma ona służyć, zanimi siądziesz do programu graficznego, rozrysuj sobie wszystko, rozpisz, popatrz jak to robią inni, itp. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitekkkk Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 strony idealne są niemozliwe, uwazam ze dobre strony mozna podzielic na czytelne, albo efektowne graficznie. Twoja nie jest ani ciekawa graficznie, ani czytelna... dalszą czesc sobie dopisz... sorry ze tak ostro ale uważam że taka jest prawda. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scor Napisano 25 Październik 2006 Autor Share Napisano 25 Październik 2006 dzieki za krytyke, postaram sie wykonac nowa od podstaw i mam nadzieje lepsza od tej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi