hkropinski Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 czołem misie;) klopot jest taki: - uruchamiam 3ds maxa - wszystko pieknie - wczytuje plug-iny - dochodzi do biped.dl"x" i nagle cale okienko wczytywania znika i nic sie nie dzieje... co moze byc przyczyną? z góry dzięki;)
oo79 Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 a wczesniej ci dzialal? czy od instalacji sa klopoty?
hkropinski Napisano 24 Październik 2006 Autor Napisano 24 Październik 2006 dzialal... pierwszy raz sie z czyms takim spotkalem:/
erwin Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 ja nieraz tez mam taki problem, mi najczesciej pada przy ladowaniu mental.dll ale nieraz podczas innych pluginow siada. tez irytuje mnie ten problem, ale jak na razie to pomaga tylko reinstalacja maxa :(
oo79 Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 a moze bawiliscie sie rejestrem lub jakims odkurzaczem do zbednych plikow?? kiedys tez mialem taki problem i pomoglo skasowanie pliku 3dsmax.ini z rootfolderu http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=31470
piksar Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 mam podobnie jak przez niedopatrzenie miejsce na c: lub miejsce na dysku wymiany sie kończy
Rekomendowane odpowiedzi