Cougar2 Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Witam, jestem tu nowy i nie chce zasmiecac forum watkiem ktory juz moze kiedys byl, poszukalem troche w postach ale nic nie znalazlem. Strasznie czas mnie nagli wiec prosze o pilna odpowiedz. Jakim programem moge odwrocic gotowa animacje albo sekwencje plikow [tga, jpg itp.] ? Chodzi mi o to ze mam animacje np. otwierajaca sie szuflada, a chce ja zloopowac tak zeby szuflada sie otwierala i zamykala w ten sam sposob, zeby pozniej w odtwarzaczu z funkcja loop uzyskac plynne przejscie filmiku w filmik? I czy da rade to zrobic w jakims malym darmowym programie? Nie mam czasu sciagac kombajnow typu premiere, w czwartek musze oddac gotowe filmiki. Pracuje w maxie, da rade to zrobic np. w video post? Pozdrwiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knysha Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Jezeli .jpg badz inne formaty to recznie na timelinie np. w Premiere Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
piksar Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Jezeli .jpg badz inne formaty to recznie na timelinie np. w Premiere Pro Premiere, aleś darmowy soft wybrał, przecież pisze że czas goni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knysha Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Premiere, aleś darmowy soft wybrał, przecież pisze że czas goni. Perdone me, nie doczytalem. Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadzio Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 To moze Cinepaint (OSS)? Nie chce strzelic babola, chyba jest glownie do retuszu postklatkowego, a co jeszcze potrafi to nie wiem. Jakby cos, to jest dostepny tu: cinepaint.sourcrforge.net Jesli to nie jest to (czyt. nie da sie w nim tego zrobic co Ci potrzeba), to sorki. Przynajmniej probowalem... ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cougar2 Posted October 25, 2006 Author Share Posted October 25, 2006 dzieki za pomoc, juz dalem rade. VirtualDub + Ram player. Wystarczylo przekonwertowac spowrotem do pojedynczych klatek w Vdubie a pozniej otworzyc w Ram playerze w odwrotnej kolejnosci [mozna w setupie ustawic w trakcie wgrywania plikow od ostatniej klattki do pierwszej]. Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
myk_myk Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Jest program "JPGVideo" który łączy jpg. Mozna ustawić wg. A-Z, Z-A, i wg. czasu powstania lub odwrotnie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciej w. Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 to ja mam pytanko czy jest w after fx 5.5 opcja rewers.szukam juz od dwóch dni i jakoś nei widze tego? mam pdobny problem co powyżej tylko z filmem, chciałęm zrobic awers i ewers pare razy zeby do muzyki dopasowac??? prosze o odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts