Napisano 24 Październik 200618 l Witam, jestem tu nowy i nie chce zasmiecac forum watkiem ktory juz moze kiedys byl, poszukalem troche w postach ale nic nie znalazlem. Strasznie czas mnie nagli wiec prosze o pilna odpowiedz. Jakim programem moge odwrocic gotowa animacje albo sekwencje plikow [tga, jpg itp.] ? Chodzi mi o to ze mam animacje np. otwierajaca sie szuflada, a chce ja zloopowac tak zeby szuflada sie otwierala i zamykala w ten sam sposob, zeby pozniej w odtwarzaczu z funkcja loop uzyskac plynne przejscie filmiku w filmik? I czy da rade to zrobic w jakims malym darmowym programie? Nie mam czasu sciagac kombajnow typu premiere, w czwartek musze oddac gotowe filmiki. Pracuje w maxie, da rade to zrobic np. w video post? Pozdrwiam
Napisano 24 Październik 200618 l Jezeli .jpg badz inne formaty to recznie na timelinie np. w Premiere Pro
Napisano 24 Październik 200618 l Jezeli .jpg badz inne formaty to recznie na timelinie np. w Premiere Pro Premiere, aleś darmowy soft wybrał, przecież pisze że czas goni.
Napisano 24 Październik 200618 l Premiere, aleś darmowy soft wybrał, przecież pisze że czas goni. Perdone me, nie doczytalem. Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa...
Napisano 24 Październik 200618 l To moze Cinepaint (OSS)? Nie chce strzelic babola, chyba jest glownie do retuszu postklatkowego, a co jeszcze potrafi to nie wiem. Jakby cos, to jest dostepny tu: cinepaint.sourcrforge.net Jesli to nie jest to (czyt. nie da sie w nim tego zrobic co Ci potrzeba), to sorki. Przynajmniej probowalem... ;-)
Napisano 25 Październik 200618 l dzieki za pomoc, juz dalem rade. VirtualDub + Ram player. Wystarczylo przekonwertowac spowrotem do pojedynczych klatek w Vdubie a pozniej otworzyc w Ram playerze w odwrotnej kolejnosci [mozna w setupie ustawic w trakcie wgrywania plikow od ostatniej klattki do pierwszej]. Pozdr
Napisano 27 Październik 200618 l Jest program "JPGVideo" który łączy jpg. Mozna ustawić wg. A-Z, Z-A, i wg. czasu powstania lub odwrotnie .
Napisano 19 Listopad 200618 l to ja mam pytanko czy jest w after fx 5.5 opcja rewers.szukam juz od dwóch dni i jakoś nei widze tego? mam pdobny problem co powyżej tylko z filmem, chciałęm zrobic awers i ewers pare razy zeby do muzyki dopasowac??? prosze o odpowiedz