Napisano 26 Październik 200618 l hej - znowu dosc nietypowy post - zaczęło się od kupna cyfrówki, potem przyszedł czas na pęknięty wyświetlacz (kobieta w autobusie), podłączam cyfrówkę do laptopa, wszystko pięknie, da się zrzucać i robić foty. Tak mnie naszła myśl - można w jakiś sposób podłączyc tą cyfrówkę do komputera i używać jako kamery internetowej jeśli ma ona opcję nagrywania filmów itd ? tak aby zrzucać filmik odrazu na kompa w czasie rzeczywistym a nie najpierw zapis na karcie a potem przez kabelek na kompa ? nie wiem czy ktos zrozumie o czym pisze.... Zastanawiał się ktoś czy to możliwe ? Pozdrawiam.
Napisano 26 Październik 200618 l Napisz co to za cyfrówka. Jeśl niem sterowników specjalnie do tego aparatu realizujących twoje "zachcianki" to raczej kapa. Kiedyś szukałem czegoś podobnego do mojego aparatu i kapa.
Napisano 26 Październik 200618 l hindus niestety to niemożliwe z tym aparatem. Żaden Coolpix tego nie umożliwia.
Napisano 26 Październik 200618 l Autor ehh to szkoda - a jak już będe - bo będe musiał - kupował nowy aparacik to na co zwracać uwagę jeśli chcę mieć potem taką możliwość ?
Napisano 26 Październik 200618 l Najlepiej sprawdzić na stronie producenta. Oni w większości przypadków podają tę informację.
Napisano 26 Październik 200618 l noo dokladnie zazwyczaj jak sie kupuje aparat to jest napisane ze ma funkcje kamery internetowej...
Napisano 26 Październik 200618 l Autor ok znalazłem jakies info - na stronei producenta jest napisane że moge przełączyc opcje i to co będe nagrywał moge widzieć na tv ale nie wim czy to to samo...
Napisano 26 Październik 200618 l to nie to samo, bo pod telewizor wchodzi sygnal pal, wiec bedziesz ppotrzebowac karty wideo albo tunera
Napisano 26 Październik 200618 l Nie hindus, to nie to samo. To o czym mówisz to zwykłe wyjście video, które możesz uaktywnić i wyświetlać obraz na telewizorze ale nie w momencie nagrywania (jak sądzę) a dopiero po przełączeniu na odtwarzanie wcześniej zapisanego materiału.
Napisano 26 Październik 200618 l Autor aha ok rozumiem. Dobra wielkie panowie dzięki za porady i wytłumacznie. Pozdrawiam.
Napisano 26 Październik 200618 l Nie hindus, to nie to samo. To o czym mówisz to zwykłe wyjście video, które możesz uaktywnić i wyświetlać obraz na telewizorze ale nie w momencie nagrywania (jak sądzę) a dopiero po przełączeniu na odtwarzanie wcześniej zapisanego materiału. obraz jest online na tv - to samo co na wyswietlaczu, mozna w ten sposob kadrować, robić zdjęcia i przegladać opcje w aparacie a nie tylko przegladac zapisane obrazy