Hindus Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 hej - znowu dosc nietypowy post - zaczęło się od kupna cyfrówki, potem przyszedł czas na pęknięty wyświetlacz (kobieta w autobusie), podłączam cyfrówkę do laptopa, wszystko pięknie, da się zrzucać i robić foty. Tak mnie naszła myśl - można w jakiś sposób podłączyc tą cyfrówkę do komputera i używać jako kamery internetowej jeśli ma ona opcję nagrywania filmów itd ? tak aby zrzucać filmik odrazu na kompa w czasie rzeczywistym a nie najpierw zapis na karcie a potem przez kabelek na kompa ? nie wiem czy ktos zrozumie o czym pisze.... Zastanawiał się ktoś czy to możliwe ? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Zależy od cyfrówki :* Jedne mogą drugie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Napisz co to za cyfrówka. Jeśl niem sterowników specjalnie do tego aparatu realizujących twoje "zachcianki" to raczej kapa. Kiedyś szukałem czegoś podobnego do mojego aparatu i kapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Październik 2006 Autor Share Napisano 26 Październik 2006 nikon coolpix 5600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 hindus niestety to niemożliwe z tym aparatem. Żaden Coolpix tego nie umożliwia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Moim Soniakiem DSC-P93 nie mam takiej mozliwosci ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Październik 2006 Autor Share Napisano 26 Październik 2006 ehh to szkoda - a jak już będe - bo będe musiał - kupował nowy aparacik to na co zwracać uwagę jeśli chcę mieć potem taką możliwość ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Najlepiej sprawdzić na stronie producenta. Oni w większości przypadków podają tę informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 noo dokladnie zazwyczaj jak sie kupuje aparat to jest napisane ze ma funkcje kamery internetowej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Październik 2006 Autor Share Napisano 26 Październik 2006 ok znalazłem jakies info - na stronei producenta jest napisane że moge przełączyc opcje i to co będe nagrywał moge widzieć na tv ale nie wim czy to to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 to nie to samo, bo pod telewizor wchodzi sygnal pal, wiec bedziesz ppotrzebowac karty wideo albo tunera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Nie hindus, to nie to samo. To o czym mówisz to zwykłe wyjście video, które możesz uaktywnić i wyświetlać obraz na telewizorze ale nie w momencie nagrywania (jak sądzę) a dopiero po przełączeniu na odtwarzanie wcześniej zapisanego materiału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Październik 2006 Autor Share Napisano 26 Październik 2006 aha ok rozumiem. Dobra wielkie panowie dzięki za porady i wytłumacznie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Nie hindus, to nie to samo. To o czym mówisz to zwykłe wyjście video, które możesz uaktywnić i wyświetlać obraz na telewizorze ale nie w momencie nagrywania (jak sądzę) a dopiero po przełączeniu na odtwarzanie wcześniej zapisanego materiału. obraz jest online na tv - to samo co na wyswietlaczu, mozna w ten sposob kadrować, robić zdjęcia i przegladać opcje w aparacie a nie tylko przegladac zapisane obrazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Jeżeli w owym aparacie jest tak jak mówisz to przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi