sfam Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 Pierwszy dzie˝ warsztatˇw mamy za sob▒. Oto kilka fotek. Przedstawiciele firmy Discreet podczas prezentacji programu 3D Max v. 6.0 Jak wiadomo äStaszek szybki jest...ö ale do bufetu nie zd▒┐y│ dobiec jako pierwszy i musia│ staŠ w kolejce. (Staszek M▒derek jest prezenterem na obecnych targach). Trochŕ osˇb uchwyconych w g│ˇwnym holu Rzut oka na widownie. A na tym ekranie prezentowane s▒ prace konkursowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 No tylko mógłbyś rzucić kilka fotek tego ekraniku (a dokładnie co sie nanim działo :D) Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfam Napisano 3 Październik 2003 Autor Share Napisano 3 Październik 2003 Originally posted by giorgione No tylko mógłbyś rzucić kilka fotek tego ekraniku (a dokładnie co sie nanim działo :D) Rozumiem że najlepiej aby było 25 obrazków z każdej sekundy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 4 Październik 2003 Share Napisano 4 Październik 2003 mozecie dac wiecej zdjec bo to ciekawe jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 5 Październik 2003 Share Napisano 5 Październik 2003 Hehheeh, trzeba było być!!!! Qltowa imprezka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 5 Październik 2003 Share Napisano 5 Październik 2003 bylem pierwszy raz i strasznie mi sie podobalo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 5 Październik 2003 Share Napisano 5 Październik 2003 Ja tesh... damned.... szkoda, ze nie zorganizowali¶my jakiego¶ max3d.pl party :) No coosh, na nast. rok będzie wiadomo, co tzreba robić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 mam pytanko czy ktos bylby tak mily i przeslal mi troszke fotek na maila spakowanych?? bardzo bym prosli :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 Duże fotek i nawet filmik jest na forum 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 nie moge znalezc niech ktos mnie oswieci i da linka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi