Napisano 3 Październik 200321 l Pierwszy dzie˝ warsztatˇw mamy za sob▒. Oto kilka fotek. Przedstawiciele firmy Discreet podczas prezentacji programu 3D Max v. 6.0 Jak wiadomo äStaszek szybki jest...ö ale do bufetu nie zd▒┐y│ dobiec jako pierwszy i musia│ staŠ w kolejce. (Staszek M▒derek jest prezenterem na obecnych targach). Trochŕ osˇb uchwyconych w g│ˇwnym holu Rzut oka na widownie. A na tym ekranie prezentowane s▒ prace konkursowe.
Napisano 3 Październik 200321 l No tylko mógłbyś rzucić kilka fotek tego ekraniku (a dokładnie co sie nanim działo :D) Giorgione
Napisano 3 Październik 200321 l Autor Originally posted by giorgione No tylko mógłbyś rzucić kilka fotek tego ekraniku (a dokładnie co sie nanim działo :D) Rozumiem że najlepiej aby było 25 obrazków z każdej sekundy :D
Napisano 5 Październik 200321 l Ja tesh... damned.... szkoda, ze nie zorganizowali¶my jakiego¶ max3d.pl party :) No coosh, na nast. rok będzie wiadomo, co tzreba robić :)
Napisano 6 Październik 200321 l mam pytanko czy ktos bylby tak mily i przeslal mi troszke fotek na maila spakowanych?? bardzo bym prosli :D