Napisano 28 Październik 200618 l Pracuje obecnie nad opracowaniem graficznym swego portfolio. Dzis rano zrobilem takie trzy koncpcje pierwszej strony. Co o tym sadzicie?? zapraszam do kometowania
Napisano 28 Październik 200618 l to różowe raczej nie, bo lekko gejowate. to pierwsze, gdyby lepiej kolory dobrać (nie aż tak pstrokato), i może jakoś tam zasymulować tkaninę / haft, albo malowane drewno czy coś, wyglądałoby lepiej. i przekręcić oi na io na końcu wyrazu. ostatnie jest trochę nieczytelne, dlatego przesunęłabym twoje imię na żółtą część.
Napisano 28 Październik 200618 l NIE i NIE. to ostatnie jeszcze najlepsze. Zalatuje batonami z PRL'u ale to fajne jest, styowe. Ogólnie daruj sobie wybieranie jakichś kosmicznych czcionek. Pierwsze wygląda jak z koniakowa. Drugie jak jakiś Hard Japan Gay.
Napisano 28 Październik 200618 l Daj na ciemnym szarym tle jasny napis i będzie najestetyczniejsze. EDIT: Albo z kolorami na odwrót i też będzie dobrze.
Napisano 28 Październik 200618 l Wszystkie są do niczego według mnie... Nic w sobie nie mają. Nie miej mi tego za złe, ale popracuj jeszcze nad tym ;) Pozdrawiam
Napisano 28 Październik 200618 l Pierwsze to chyba próba uderzenia w stylistykę MTV ? Oni mają tam genialnych grafików i im takie kwiatki lepiej wyszły ;) Ostatnie mi się podoba i to bardzo (tylko wywal imie i nazwisko) :]
Napisano 30 Październik 200618 l Autor Dzieki za wszystkie kometarze, bardzo sie przydaly. Pierwszy rzeczywiscie byl inspirowany Mtv. Jesli chodzi o kolorystyke drugiego to chyba mialem jakas chwile slabosci:] Trzeci inspirowany jest etykietami z epoki poznego Gierka Niemam niestety czasu sie w to specjalnie bawic i zdecydowalem sie na takie rozwiazanie.Pierwszy obrazek to strona tytulowa a drugi przykladowa strona z obrazkiem(czyli jedna z pozostalych).