Napisano 3 Październik 200321 l Witam. Chcia│bym zaprezentowaŠ moj▒ testow▒ animkŕ Jest to test │▒czenia obrazu z 3dMaxa z obrazem Video. fabryka.avi ( 600 KB ) A przy okazji tak┐e drugi filmik, ktˇry ostatnio zmontowa│em. bluebox.avi ( 1.4 Mb ) (Filmiki te by│y prezentowane na forum 3D i Efix ale widzŕ ┐e na Max3d przewija siŕ znacznie wiŕcej osˇb wiŕc je zamieszczam bo ciekaw jestem Waszych opinii). JeÂli kto ma ochotŕ zobaczyŠ kilka innych filmikˇw to zapraszam na moj▒ stronŕ w dziale: Galeria -> Takie sobie
Napisano 3 Październik 200321 l Całkiem, całkiem. Nieźle wyszło połączenie obrazu rzeczywistego z renderowanym. W pierwszym ten błysk z pistoletu, nie wiem, czy niebieski akurat pasuje. Natomiast drugi mnie rozbroił. [lol] Trudno napisać konkretnie dlaczego, ale spodobał mi się i zakończyłem oglądanie z uśmiechem na twarzy. Całkiem fajny pomysł.
Napisano 3 Październik 200321 l Fajny pomysl i niezle wykonanie, uzywasz Combustion czy AF ? Chyba Combustion sadzac po tych particles w bluebox (AF nie urzywam..moze tez ma...)
Napisano 3 Październik 200321 l hehe, fajny ten bluebox bardzo starannie to wyszlo i smiesznie:). Co do tej fabryki to tez fajnie tylko ten \'\'ogien\'\' z pistoletu moglby byc bardzie zoltawy...ale i tak calkiem realistycznie to wyszlo
Napisano 3 Październik 200321 l Fajne fajne :D W \"fabryce\" masz trochę zbyt teatralne, przerysowane ruchy, wolałbym coś mocniejszego :) Ale ogólnie fajne i udane eksperymenty.
Napisano 3 Październik 200321 l Autor Originally posted by ZOMO (...) uzywasz Combustion czy AF ? Chyba Combustion sadzac po tych particles w bluebox (AF nie urzywam..moze tez ma...) Combustion :D