Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.

Chcia│bym zaprezentowaŠ moj▒ testow▒ animkŕ

Jest to test │▒czenia obrazu z 3dMaxa z obrazem Video.

fabryka.avi ( 600 KB )

A przy okazji tak┐e drugi filmik, ktˇry ostatnio zmontowa│em.

bluebox.avi ( 1.4 Mb )

(Filmiki te by│y prezentowane na forum 3D i Efix ale widzŕ ┐e na Max3d przewija siŕ znacznie wiŕcej osˇb wiŕc je zamieszczam bo ciekaw jestem Waszych opinii).

JeÂli kto ma ochotŕ zobaczyŠ kilka innych filmikˇw to zapraszam na moj▒ stronŕ w dziale: Galeria -> Takie sobie

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Całkiem, całkiem.

Nieźle wyszło połączenie obrazu rzeczywistego z renderowanym. W pierwszym ten błysk z pistoletu, nie wiem, czy niebieski akurat pasuje.

Natomiast drugi mnie rozbroił. [lol]

Trudno napisać konkretnie dlaczego, ale spodobał mi się i zakończyłem oglądanie z uśmiechem na twarzy.

Całkiem fajny pomysł.

Napisano

Fajny pomysl i niezle wykonanie,

uzywasz Combustion czy AF ? Chyba Combustion sadzac po tych particles w bluebox (AF nie urzywam..moze tez ma...)

Napisano

hehe, fajny ten bluebox bardzo starannie to wyszlo i smiesznie:). Co do tej fabryki to tez fajnie tylko ten \'\'ogien\'\' z pistoletu moglby byc bardzie zoltawy...ale i tak calkiem realistycznie to wyszlo

Napisano

Fajne fajne :D

W \"fabryce\" masz trochę zbyt teatralne, przerysowane ruchy, wolałbym coś mocniejszego :) Ale ogólnie fajne i udane eksperymenty.

Napisano
  • Autor
Originally posted by ZOMO

(...)

uzywasz Combustion czy AF ? Chyba Combustion sadzac po tych particles w bluebox (AF nie urzywam..moze tez ma...)

Combustion :D