Napisano 3 Październik 200321 l Ostatnio otrzymalem na forum opiernicz :) od mojego kumpla ze nic nie zamieszczam i sie obijam wiec trzeba zaczac dzialac. Oto proba zrobienia hamerka niestety nie znalazlem zadnych rzutow hamera wiec robie go ze zdjec ktore znalazlem w necie i troszke z pamieci :D. Oto z czego korzystam
Napisano 3 Październik 200321 l no widze ze trzeba Cie zmobilizowac to jest ok :) Malo masz tych rzutow ale narazie idzie CI dobrze. Sprobuj poszukac rzutow innych w necie to CI pomoze ... gdzies na sieci byl fajny tutek o modelowaniu hammera low poly...jak znajde linka to Ci wrzuce. Pracuj Pracuj bo wiem ze ma byc cos wiecej niz sam hammer :p .Czolem.
Napisano 4 Październik 200321 l zróbcie hammera h2 bo ten jest taki kańciasty i taki se :P Oczywiscie w terenie jest lepszy ale lepiej prezenetuje sie h2.Ale zacząłes jush tego wiec go skończ. Narazie jest oks ;]
Napisano 6 Październik 200321 l Nie ma update\'u, wiec moze ja zamieszcze obrazek:) Oto co zaznaczylem roznymi kolorkami: 1 słupki z przodu w hummerze biegna równolegle do szyby, cały dach jest węższy niż dół samochodu 2. To wyciecie na migacz z przodu powinno byc po tej stronie co zaznaczylem szersze i jest tam coś jeszcze. Tylko nie wiem co [rotfl2] 3. Te rowki na masce... Ten który idzie po skosie ma różną wysokość z tylu maski i na początku, a ten prosty (niższy) jakos dziwnie ci sie kończy przy szybie. I jeszcze maska powinna schodzic w dół i jest lekko wygięta. U ciebie jest prosta... A poza tym drzwi, ale to myśle że jest na razie prowizorka, wiec sie nie czepiam:) No to by było na tyle, pozdrawiam i czekam (coraz mniej cierpliwie) na update
Napisano 6 Październik 200321 l Ale to wcale nie znaczy, żę nie moge o tych bledach mówcić w innym temacie :] PS: A co mam zle z wymienionych przeze mnie rzeczy? Zgodzilbym sie moze do slupka, ktory juz i tak poprawilem, tylko nie dalem update\'u