Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ostatnio otrzymalem na forum opiernicz :) od mojego kumpla ze nic nie zamieszczam i sie obijam wiec trzeba zaczac dzialac. Oto proba zrobienia hamerka niestety nie znalazlem zadnych rzutow hamera wiec robie go ze zdjec ktore znalazlem w necie i troszke z pamieci :D. Oto z czego korzystam

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no widze ze trzeba Cie zmobilizowac to jest ok :) Malo masz tych rzutow ale narazie idzie CI dobrze. Sprobuj poszukac rzutow innych w necie to CI pomoze ... gdzies na sieci byl fajny tutek o modelowaniu hammera low poly...jak znajde linka to Ci wrzuce. Pracuj Pracuj bo wiem ze ma byc cos wiecej niz sam hammer :p .Czolem.

Napisano

zróbcie hammera h2 bo ten jest taki kańciasty i taki se :P Oczywiscie w terenie jest lepszy ale lepiej prezenetuje sie h2.Ale zacząłes jush tego wiec go skończ. Narazie jest oks ;]

Napisano

Nie ma update\'u, wiec moze ja zamieszcze obrazek:) Oto co zaznaczylem roznymi kolorkami:

1 słupki z przodu w hummerze biegna równolegle do szyby, cały dach jest węższy niż dół samochodu

2. To wyciecie na migacz z przodu powinno byc po tej stronie co zaznaczylem szersze i jest tam coś jeszcze. Tylko nie wiem co [rotfl2]

3. Te rowki na masce... Ten który idzie po skosie ma różną wysokość z tylu maski i na początku, a ten prosty (niższy) jakos dziwnie ci sie kończy przy szybie.

I jeszcze maska powinna schodzic w dół i jest lekko wygięta. U ciebie jest prosta...

A poza tym drzwi, ale to myśle że jest na razie prowizorka, wiec sie nie czepiam:)

No to by było na tyle,

pozdrawiam i czekam (coraz mniej cierpliwie) na update

Napisano

Kozzio zaznaczyłęś to co twój tez ma źle :] ( no prawie)

hyhy

Napisano

Ale to wcale nie znaczy, żę nie moge o tych bledach mówcić w innym temacie :]

PS: A co mam zle z wymienionych przeze mnie rzeczy? Zgodzilbym sie moze do slupka, ktory juz i tak poprawilem, tylko nie dalem update\'u