Repciu Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 jak wymodelować i teksturować płomień do świecy
piksar Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 kliknij "szukaj" wpisz płomień świecy" i masz 4 wątki na ten temat
Repciu Napisano 31 Październik 2006 Autor Napisano 31 Październik 2006 raczej nic tam nie znalazlem konkretengo jakies tam ogolne zalozenia, jeszcze dobrze sie w tym nie łapie, trzeba mi cos takiego zeby yblo wyjasnione krok po kroku
tweety Napisano 31 Październik 2006 Napisano 31 Październik 2006 Repciu: dosłownie 15sec szukania na google: http://www.evermotion.org/index.php?unfold_exclusive=93&unfold=exclusive co prawda nie ma tam nic o modellingu płomienia a o modellingu świecy, ale taką samą metodę możesz użyć też do modellingu płomienia. btw: płomień lepiej jest wykonać metodą podaną przez kolegów z {E}vermotion. Pozdrawiam
Bilay Napisano 31 Październik 2006 Napisano 31 Październik 2006 Candle-model,shaders,render Jeśli tutek okaże się pomocny to napisz to tutaj - Twoja ocena przyda się także innym użytkownikom max3d. Pozdrawiam Bilay btw: płomień lepiej jest wykonać metodą podaną przez kolegów z {E}vermotion. Ta metoda jedynie nadaje się do "still'a".
Repciu Napisano 31 Październik 2006 Autor Napisano 31 Październik 2006 mam ten beznadziejny tutorial wiecej tam jest o photshopie niz 3d maxie, jest tam samo modelowanie swiecy w 3d maxie a reszta w photoshopie
Vorek Napisano 31 Październik 2006 Napisano 31 Październik 2006 w Twoich tematach brakuje podstawowych informacji. W jakim sofcie pracujesz, czym renderujesz, ma być to animka czy still, czy nastawiasz się na pełny fotorealizm czy też stylizację ? Jeżeli już nie chce Ci się szukać, to przynajmniej podaj tyle informacji żeby można było udzielić jakiejś sensownej odpowiedzi. Pozdrawiam
Repciu Napisano 3 Listopad 2006 Autor Napisano 3 Listopad 2006 raczej to ma byc na still, tak do plakatu zeby bylo uzwyam 3d max 7 mam vray , mental raya,
Rekomendowane odpowiedzi