Napisano 31 Październik 200618 l Autor raczej nic tam nie znalazlem konkretengo jakies tam ogolne zalozenia, jeszcze dobrze sie w tym nie łapie, trzeba mi cos takiego zeby yblo wyjasnione krok po kroku
Napisano 31 Październik 200618 l Repciu: dosłownie 15sec szukania na google: http://www.evermotion.org/index.php?unfold_exclusive=93&unfold=exclusive co prawda nie ma tam nic o modellingu płomienia a o modellingu świecy, ale taką samą metodę możesz użyć też do modellingu płomienia. btw: płomień lepiej jest wykonać metodą podaną przez kolegów z {E}vermotion. Pozdrawiam
Napisano 31 Październik 200618 l Candle-model,shaders,render Jeśli tutek okaże się pomocny to napisz to tutaj - Twoja ocena przyda się także innym użytkownikom max3d. Pozdrawiam Bilay btw: płomień lepiej jest wykonać metodą podaną przez kolegów z {E}vermotion. Ta metoda jedynie nadaje się do "still'a".
Napisano 31 Październik 200618 l Autor mam ten beznadziejny tutorial wiecej tam jest o photshopie niz 3d maxie, jest tam samo modelowanie swiecy w 3d maxie a reszta w photoshopie
Napisano 31 Październik 200618 l w Twoich tematach brakuje podstawowych informacji. W jakim sofcie pracujesz, czym renderujesz, ma być to animka czy still, czy nastawiasz się na pełny fotorealizm czy też stylizację ? Jeżeli już nie chce Ci się szukać, to przynajmniej podaj tyle informacji żeby można było udzielić jakiejś sensownej odpowiedzi. Pozdrawiam
Napisano 3 Listopad 200618 l Autor raczej to ma byc na still, tak do plakatu zeby bylo uzwyam 3d max 7 mam vray , mental raya,