Napisano 30 Październik 200618 l Fajnie ze willys to 1 2 to masz printy bo cos mi nie leza proporcje tam z przodu
Napisano 31 Październik 200618 l mój kuzyn ma willysa. jeszcze mój pradzaidek kupił go na amerykańskim demobilu. teraz ładnie jeździ. ale nieważne... ;P ten przód rzeczywiście nie taki. poza tym, czy osłona chłodnicy nie ma za szerokich tych wlotów?
Napisano 31 Październik 200618 l Autor damusTo Arxis blueprinta mam ale tylko tył/bok i jakość kiepska,postaram się poprawić ten przód jakoś:) Badyl szkoda że w Twoim wątku nie widać obrazków bo chętnie bym obejrzał:)
Napisano 31 Październik 200618 l gril wymiarowo moze jest i dobry, ale rozmieszczenie i wymiar otworow na swiatla chyba leza za to wanna i maska wygladaja obiecujaca, mozna powiedziec, ze w swej plodnosci sa ciężarne obietnicami :P btw. mojego łiliska mozna w wipku obejrzec :)
Napisano 4 Listopad 200618 l Autor Początki textur: Valery fela jeszcze nie teksturowana,powininem był to napisać
Napisano 4 Listopad 200618 l na poprzednich renderach nie było widać, ale na tym bardzo żuca sie w oczy, że w środku felgi są trójkąty. zapewne rozłożone tak jak narysowałem. zmień to bo one psują model felgi. textura troche monotonna. pozatym skoro koło takie brudne to czemu felga czyściutka ? :P
Napisano 5 Listopad 200618 l Troche za żołte to koło, jeżeli to ma być piach to raczej całość powinna byc przykurzona, bardziej jednolita, a jeżeli ma to byc tak jak zrobiłeś to odcień powinien byc bardziej brązowy co by wyglądał jak błoto. Może jakiś bump by sie tez przydał. Pozdrawiam!
Napisano 5 Listopad 200618 l na miniaturce wyglada jak zaschniete bloto. ale trzeba by siatke zmodyfikowac, jakies grudy i w ogole. bo teraz to czysta opona pomalowana farbkami.. :)
Napisano 5 Listopad 200618 l Opona sie nie brudzi tak totalnie i równomiernie z każdej strony :] Pracuj pracuj, powodzenia :]
Napisano 5 Listopad 200618 l to wygląda trochę jakbyś spryskał tą oponę farbą khaki. powinna być chyba mniej zabrudzona bliżej felgi a mardziej bliżej bieżnika, powinna być też jakaś faktura tego - jak rozumiem - błota.
Napisano 29 Kwiecień 200717 l Autor Wracam do modelu:) postanowiłem zrobić go z silnikiem i bebechami. a tutaj to co udało mi sie zrobić przez łikend. pozdro :)