Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mój kuzyn ma willysa. jeszcze mój pradzaidek kupił go na amerykańskim demobilu. teraz ładnie jeździ. ale nieważne... ;P ten przód rzeczywiście nie taki. poza tym, czy osłona chłodnicy nie ma za szerokich tych wlotów?

Napisano

damusTo Arxis blueprinta mam ale tylko tył/bok i jakość kiepska,postaram się poprawić ten przód jakoś:)

Badyl szkoda że w Twoim wątku nie widać obrazków bo chętnie bym obejrzał:)

Napisano

gril wymiarowo moze jest i dobry, ale rozmieszczenie i wymiar otworow na swiatla chyba leza

za to wanna i maska wygladaja obiecujaca, mozna powiedziec, ze w swej plodnosci sa ciężarne obietnicami :P

btw. mojego łiliska mozna w wipku obejrzec :)

Napisano

na poprzednich renderach nie było widać, ale na tym bardzo żuca sie w oczy, że w środku felgi są trójkąty. zapewne rozłożone tak jak narysowałem. zmień to bo one psują model felgi.

textura troche monotonna. pozatym skoro koło takie brudne to czemu felga czyściutka ? :P

Napisano

Troche za żołte to koło, jeżeli to ma być piach to raczej całość powinna byc przykurzona, bardziej jednolita, a jeżeli ma to byc tak jak zrobiłeś to odcień powinien byc bardziej brązowy co by wyglądał jak błoto. Może jakiś bump by sie tez przydał.

Pozdrawiam!

Napisano

na miniaturce wyglada jak zaschniete bloto. ale trzeba by siatke zmodyfikowac, jakies grudy i w ogole. bo teraz to czysta opona pomalowana farbkami.. :)

Napisano

to wygląda trochę jakbyś spryskał tą oponę farbą khaki. powinna być chyba mniej zabrudzona bliżej felgi a mardziej bliżej bieżnika, powinna być też jakaś faktura tego - jak rozumiem - błota.