Gorigon Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Witam :D Mam nikłe doświadczenie w modelowaniu. Zaczynam robić ludzika/twarz do tego co narazie widać użyłem poly. Wiem że wygląda jakby kot nasrałe na pustyni ale ludzik nie musi realnie wyglądać moze być troche bajkowy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Gówienko kota wcale nie wydaje się być czymś bajkowym :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Gorigon - zapoznaj się z regulaminem forum [tutaj] a w szczególności z częścią dotyczącą nazewnictwa wątków w poszczególnych działach i popraw temat wątku poprzez edycje pierwszego (Twojego) postu na 1 stronie - przycisk w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty. Pozdrawiam. Hindus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 hm.. takie sobie.. nie ma co oceniać... Powiem tylko tyle, że musisz jeszcze sporo popracować.. i radziłbym na początek użyć jakiś referencji.. żeby choć trochę przypominało twarz. I nie potrzebnie zabierasz się za shadery… ładnie niczego nie zrenderujesz póki nie zostanie ładnie wymodelowane… Poszukaj tutoriali .. nawet video było pełno tu. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Czytałeś/przeglądałeś kiedyś tutki o modelowaniu organiki? Pooglądaj sobie przynajmniej siatki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi