Napisano 3 Październik 200321 l Potrzebuje wykonac model stolu bilardowego a niemam pomyslu jak go wykonac. [Edited on 3-10-2003 by CoRnS]
Napisano 3 Październik 200321 l Hmmm. dałeś dokładnie takie samo pytanie w działach modeling i game art, więc teraz nie bardzo wiadomo, czy potrzebujesz go w high czy low-poly :| Sprecyzuj :)
Napisano 3 Październik 200321 l Heh miałem jeszcze potem coś dopisać ale już nie zdążyłem, :) więc wspomnę teraz: Właściwie trudno odpowiedzieć na takie pytanie. Osoby, które proszą na forum o pomoc, z reguły coś mają, próbują, nie wychodzi im i pytają konkretnie: dlaczego to i to nie działa tak jak robię. ;) Natomiast na Twoje pytanie ciężko coś poradzić. Raczej trudno znaleźć kogoś, kto miałby czas prowadzić Ciebie od początku do końca. Jedyny stół bilardowy low-poly jaki pamiętam, był w grze Duke Nukem 3D :D Pokombinuj, obserwuj, jak inni to robią. Spróbuj sam, a gdy z czymś konkretniejszym będzie problem, zgłoś się na forum. Na pewno ktoś podpowie, co robić dalej, lub jak rozwiązać problem. No i pamiętaj, że przy low-poly najwięcej detali odwzorowujesz teksturą, a nie modelowaniem. Trudno mi podpowiedzieć coś więcej :(