sfam Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 Kolejny dzie˝ za nami... Dzisiaj tak┐e by│o kilka ciekawych wyk│adˇw. By│o tak┐e losowanie nagrˇd ufundowanych przez firmŕ Discreet dla publicznoÂci, czyli 3d Maxa v 6.0, Combustion v 3.0 i Cleanerĺa. A ┐e by│o na sali 10 osˇb to by│a du┐a szansa na wygran▒... To widok na salŕ warsztatow▒, gdzie mo┐na by│o pogadaŠ z lud╝mi, zobaczyŠ skaner 3D, SUPER BIG TABLET, komp z kart▒ Quadro z demkami pe│nymi wielok▒tˇw liczonych na bie┐▒co (prawy gˇrny rˇg foty), obejrzeŠ pracki konkursowe i czasami kogo wystraszyŠ...(wtedy siŕ chowali pod stolik) Tym razem nie o Katedrze ale o reklamie Piwa :D ...bardzo ciekawie... Staszek odczytuje nazwisko nowego szczŕÂliwego w│aÂciciela 3d Maxa... nagrody firmy Discreet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfam Napisano 3 Październik 2003 Autor Share Napisano 3 Październik 2003 A na pocieszenie dla tych co walili głową w stół że ich nie było na losowaniu... a była taka szansa.... powiem tylko... Kłamałem... Ludzi było dużo http://www.kickboxing.czest.pl/temp/d2_04.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 Eszzz... moja biedna glowa!! Jak przeczytalem \"10 osob\" to sie zalamalem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 A było tak blisko! Zaledwie kilka rzędów zapełnionych ludźmi dzieliło mnie od wygranej.. Czemu właśnie mnie musialo to spotkac ?? [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 5 Październik 2003 Share Napisano 5 Październik 2003 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 5 Październik 2003 Share Napisano 5 Październik 2003 leander ja tez bylem blisko(tzn. gdzies w budynku):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 5 Październik 2003 Share Napisano 5 Październik 2003 a ja siedziałem w pierwszym rzędzie i nic nie wygrałem. :-(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 5 Październik 2003 Share Napisano 5 Październik 2003 ja tez nic nie wygralem, a szkoda bo bym sie cieszyl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 5 Październik 2003 Share Napisano 5 Październik 2003 ee tam jak z warszawy prawie wszyscy to kurde przybyli :P... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 5 Październik 2003 Share Napisano 5 Październik 2003 w przyszlym roku pewnie w Kazimierzu bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 kurcze max3d.pl mógłby własne warsztaty zorganizować... referki pilsnera i heinekena się załatwi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi