Napisano 3 Październik 200321 l Kolejny dzie˝ za nami... Dzisiaj tak┐e by│o kilka ciekawych wyk│adˇw. By│o tak┐e losowanie nagrˇd ufundowanych przez firmŕ Discreet dla publicznoÂci, czyli 3d Maxa v 6.0, Combustion v 3.0 i Cleanerĺa. A ┐e by│o na sali 10 osˇb to by│a du┐a szansa na wygran▒... To widok na salŕ warsztatow▒, gdzie mo┐na by│o pogadaŠ z lud╝mi, zobaczyŠ skaner 3D, SUPER BIG TABLET, komp z kart▒ Quadro z demkami pe│nymi wielok▒tˇw liczonych na bie┐▒co (prawy gˇrny rˇg foty), obejrzeŠ pracki konkursowe i czasami kogo wystraszyŠ...(wtedy siŕ chowali pod stolik) Tym razem nie o Katedrze ale o reklamie Piwa :D ...bardzo ciekawie... Staszek odczytuje nazwisko nowego szczŕÂliwego w│aÂciciela 3d Maxa... nagrody firmy Discreet.
Napisano 3 Październik 200321 l Autor A na pocieszenie dla tych co walili głową w stół że ich nie było na losowaniu... a była taka szansa.... powiem tylko... Kłamałem... Ludzi było dużo http://www.kickboxing.czest.pl/temp/d2_04.jpg
Napisano 3 Październik 200321 l Eszzz... moja biedna glowa!! Jak przeczytalem \"10 osob\" to sie zalamalem ;)
Napisano 3 Październik 200321 l A było tak blisko! Zaledwie kilka rzędów zapełnionych ludźmi dzieliło mnie od wygranej.. Czemu właśnie mnie musialo to spotkac ?? [lol2]
Napisano 8 Październik 200321 l kurcze max3d.pl mógłby własne warsztaty zorganizować... referki pilsnera i heinekena się załatwi....