Napisano 1 Listopad 200618 l Witajcie postanowiłem skorzystać z wolnych chwil by podszkolić się w grafice 3d. I od razu mam problem, nie mam pojęcia ale coś przestawiłem i nie pojawiają mi się po zaznaczeniu obiektu strzałeczki do jego przesuwania/ skalowania ? Sami zobaczcie: na środku powinny być takie 3 strzałki zielona, czerwona i niebieska, pewnie wiecie o czym, mówie, a ja nie mam pojęcia jak się to nazywa i nawet nie wiem na jaki temat szukam pomocy ;) Jak je włączyć? ps. Jako, że trudno mi się przestawić na trzeci wymiar, co jest dziwne bo przecież 3d jest dla człowiek bardziej naturalnym środowiskiem niż grafika 2d. ;) Pewnie często będę tutaj zaglądał - jeśli pozwolicie. Kilka słów o mnie: od wielu lat zajmuję się projektowaniem grafiki 2d na potrzeby poligrafii i internetu, tworzę animację flash, a wolne chwile spędzam aktywnie na wycieczkach rowerowych, na które zawsze zabieram aparat. Pozdrawiam.
Napisano 1 Listopad 200618 l X jak XenaDziękuję!! Zainteresuj się FAQiem :*Jasne gdybym tylko wiedział ja się to nazywa i czego mam szukać ;)