Napisano 5 Listopad 200618 l Witam, niedawno zassałem 3dsmaxa 9 trial i mam takie oto problemy: 1) Z boku nie mam pasku reactora, jak go włączyć?? 2) Display mam ustwione domyślnie na DirectX, a muszę miećn a OpenGL. Jka to zmienić?? (pytam, bo w 3dsmaxie 7 przed uruchomieniem się pytał jaki tryb wybrać i mogłem zaznaczyć OpenGl, a teraz się nie pyta) 3) Od razu po uruchomieniu pojawiają mi siętakie błędy (kolejność ponumerowana) Ja tylko klikam na ok i potem mogę normalnie działać w 3dsmaxie, ale to jest denerwujące i nie wiem co robić Z góry thx za odpowiedzi :)
Napisano 5 Listopad 200618 l zaczyna się znowu Patry leniu reactora - prawym kliknij na pasku pod menu - tam gdzie są kolorowe ikonki i wybierz reactor komunikaty - albo doinstaluj nowego .neta albo wywal wszystkie scrypty z katalogu scripts (przenieś je do innego folderu) zmiana video - preferences settings/viewport/change driver
Napisano 5 Listopad 200618 l Autor Dzięki pikSar :* PS ale jak usunę te skrypty to będzie normalnie działał 3dsmax?? Nie znikną jakieś funkcje?? I tak wogóle to dlaczego to się pojawia skoro to jest trial ze strony producenta??
Napisano 5 Listopad 200618 l na stronie microsoftu jest dostępna aktualizacja .net (dotnet framework) ściągnij i zainstaluj bo widać po błędach że twoja gryzie się z maxem
Napisano 6 Listopad 200618 l Autor A do czego to jest potrzebne (to dotnet framework) ?? Trzeba to mieć, czy można normalnie działaćw maxie z tymi błędami??
Napisano 6 Listopad 200618 l Frameworki najnowsze mieć trzeba. Jak wszystkie składniki systemu aktualizacja co pewien czas zalecana. Chyba że lubisz jechać na FAT i w trybie DOSowym ;)