WavaMiva Napisano 5 Październik 2003 Napisano 5 Październik 2003 Witam! Postanowiłem wziąć udział w tej bitwie chociaz temat zabardzo mi nie pasuje, ale trudno. Moim zamierzeniem jest pokazać to jak miłość zmusza świra do popełnienia morderstwa. W tym celu postanowiłem ukazać kartke z listem do panienki. Treść listu jest wyklejona literkami wyciętymi z gazet. Obok kartki leży gun i kilka naboi. Szkice postaram się wrzucić jeszcze dziś...
boowa Napisano 5 Październik 2003 Napisano 5 Październik 2003 hmmm czekam na szkic bo temat ograny w setkach filmów i tysiącach książek.... a mimo to czasami mnie zaskakuje :) ...... nie zrób z tego tylko zemsty za niespełnioną miłość... pozdrawiam
WavaMiva Napisano 5 Październik 2003 Autor Napisano 5 Październik 2003 Myśle, ze to jak kto będzie to interpretował załeży głównie od textu zamieszczonego na kartce, a jego jeszcze nie mam ułożonego. W związku z tym prośba do forumowiczow aby podsuneli jakis pomysl :D:P
WavaMiva Napisano 5 Październik 2003 Autor Napisano 5 Październik 2003 No i pierwszy szkic. prosze o komentarze.
szopa Napisano 5 Październik 2003 Napisano 5 Październik 2003 moim zdaniem musisz troche perspektywe porpawic bo narazie dziwnie to wyglada p.s pozdrawiam i czekam na ciag dalszy pracy
WavaMiva Napisano 5 Październik 2003 Autor Napisano 5 Październik 2003 faktycznie cos jest nie tak...
saimon79 Napisano 5 Październik 2003 Napisano 5 Październik 2003 zbiegi w perspektywie sa w druga strone, i chyba pociski troszke gubia perspektywe - zycze powodzenia i zapraszam do skomentowania mojej bitwy
WavaMiva Napisano 6 Październik 2003 Autor Napisano 6 Październik 2003 naboje zostaną zupełnie zmienione wiec sie nie sugerujcie szkicem. KimO hm... mysle ze pistolet pasuje...:P[lol2];)
giorgione Napisano 7 Październik 2003 Napisano 7 Październik 2003 Zgadzam sie z poprzednikami pomysł dobry ale tutaj nie widać perspektywy:( Pzdr Giorgione
WavaMiva Napisano 9 Październik 2003 Autor Napisano 9 Październik 2003 sprobowalem cos naprawic. troche zmienilem poze i chyba poprawilem perspektywe. Tym razem juz tylko ps\'owy olowek i mycha...
WavaMiva Napisano 9 Październik 2003 Autor Napisano 9 Październik 2003 no i zacząłem trochę bawić się z pędzelkiem w shopie. Jest to moja pierwsza przygoda z tą metodą więc jedźcie ile wlezie...;) o to początek pistoletu:
WavaMiva Napisano 9 Październik 2003 Autor Napisano 9 Październik 2003 no i to samo z tłem i kawałkiem kartki...
Cpt.Obvious Napisano 9 Październik 2003 Napisano 9 Październik 2003 Mi ta kartka wciąż nie lezy, pistolet lezy jakby w innej plaszczyznie niz kartka, ma ujęta perspektywe a kartke widziana bardziej z góry niz ukosa...
WavaMiva Napisano 10 Październik 2003 Autor Napisano 10 Październik 2003 nie wiem moim zdaniem jest dobrze. Może dlatego tak to wygląda ze nie ma cienia pistoletu na kartce... hm moze sie myle ale moim zdaniem teraz perspektywa jest okej :cool:
Vetis Napisano 10 Październik 2003 Napisano 10 Październik 2003 jak dla mnie to pistolet jest za ciemny a kartka moglaby byc pokazana nieco w innej perspetywie (ten rzut jest za bardzo z gory). Poza tym to podobam i sie :-) pozdro
Ufooox Napisano 10 Październik 2003 Napisano 10 Październik 2003 nie jest zle wiesz co zrobic zeby kartka byla dobrze ustaw lewy bok kartki dokladnei taki sam jak prawy bok pistoletu naczy prawy bok raczki pistoletu bedzie ok pozdro
biglebowsky Napisano 10 Październik 2003 Napisano 10 Październik 2003 No jak na pierwszy raz to naprawde dobrze ci poszlo, teraz to wyrownaj troche zeby wszystko nie bylo takie krzywasne i popraw drewniasta teksture stolu.
Anonymous Napisano 10 Październik 2003 Napisano 10 Październik 2003 dzieki za komenty i rady... jeszcze nic nie jest skonczone- stol to tylko wstepnie- to tak nie zostanie. Wszystko jeszcze bedzie troche zmienione.
WavaMiva Napisano 10 Październik 2003 Autor Napisano 10 Październik 2003 hm... jakos nie moge skapowac o co chodzi wam z ta kartką...:( probowalem sie zastosowac do twojej rady mw4d ale cos mi nie idzie, moze ktos powie o co dokladnie chodzi;):cool:
Vetis Napisano 11 Październik 2003 Napisano 11 Październik 2003 jak dla mnie to prawy dolny rog kartki jest za nisko (zla plaszczyzna) jak bys go podniosl w osi z (do gury) a lewy gorny obnizyl to by bylo dobrze
Ufooox Napisano 11 Październik 2003 Napisano 11 Październik 2003 jesli kartka leży na stole nie jest równa z pistoletem i jest w innej perspektywie i to widać i nie wygląda to najlepiej żeby to poprawić przesun kartkę na równo z prawym bokiem rączki pistoletu
Ufooox Napisano 11 Październik 2003 Napisano 11 Październik 2003 musisz dopasowac lewy bok kartki do prawego boku raczki pistoletu a bedzie dobrze powodzenia!
WavaMiva Napisano 11 Październik 2003 Autor Napisano 11 Październik 2003 Mam już wstepnie ustalony tekst, który będzie widniał na kartce. Planuje zrobić coś takiego: \"Moja Miłości! Widzisz, nie wszystko jest takie proste. Nie wszystko mozna odrazu zrozumieć. Jednak Ty mnie zrozumiesz. Zrozum... Robię to dla ciebie. Już wkrótce... ???\"
Cpt.Obvious Napisano 11 Październik 2003 Napisano 11 Październik 2003 mw4d to nie ta perspektywa troszku a ja maznąłem i mi sie tak ta kartka widzi, choc ja ślepy jestem i co ja moge wiedziec ;)
WavaMiva Napisano 11 Październik 2003 Autor Napisano 11 Październik 2003 tak wiem już o co chodzi mniej wiecej wielke dzieki. Co myslicie o texcie na kartkę??
WavaMiva Napisano 11 Październik 2003 Autor Napisano 11 Październik 2003 zmieniłem koncepcję z napisu wyklejanego z gazet na pisany ręcznie. Uważam, że tak będzie bardzej pasowało do charakteru pracy, a poza tym było mi poprostu łatwiej[lol2] zamieszczam apdejt juz z napisem...
leander Napisano 11 Październik 2003 Napisano 11 Październik 2003 Ta perspektywa nadal jest do wymiany. Tekst słaby.. bardziej sie wczuj w role :) Aha, i \"odrazu\" pisze sie osobno. Tylko szleniec by chcial byc zapamietany jako dyslektyk. Czyli na temat. Czyli znowu sie czepiam :)
Ufooox Napisano 11 Październik 2003 Napisano 11 Październik 2003 fakt jeszcze bym te perspektywe troche zmienil ale narazie nie mam pomyslu jak to zmienic ale jest i tak lepiej widzisz bez nas bys nic nie zrobil :)
Phantom Napisano 11 Październik 2003 Napisano 11 Październik 2003 Perspektywa jush jest nawet znośna :] Pistolet wygląda dobrze...ale kartke bym poprawił...nadał kanty...rogi...zagięcia ewentualne...pogniecenie...etc :) pozdrawiam...:)
WavaMiva Napisano 11 Październik 2003 Autor Napisano 11 Październik 2003 to nie jest ostateczna wersja. zaznaczony jest tylko wstepny kształt kartki- rogami, krawędziami i innymi szczegółami zajmę się pozniej. Z tym błędem ortograficznym to prawda- umknęło mi:D i to prawda ze bez was nic bym nie zrobil:D:P
malika Napisano 11 Październik 2003 Napisano 11 Październik 2003 Bardzo ładny charakter pisma ma ten szaleniec :> Powodzenia w dalszej pracy :}
giorgione Napisano 13 Październik 2003 Napisano 13 Październik 2003 Ale nadal musisz poprawić tą perspektywę kartki - spróbuj się opierać na pomocy dostarczonej prrzez triggera1313 - tam jet znacznie lepiej :) Pozdr Giorgione
WavaMiva Napisano 15 Październik 2003 Autor Napisano 15 Październik 2003 nie zmieniłem perspektywy i juz raczej nie zmienie bo nie starczy mi czasu. Dodałem pociski i troche uszczególniłem stol. NIe jst on moze zbyt wiarygodny ale to nawet lepiej...;) hehe... to raczej juz jedna z ostatnich wersji jesli nie ostatnia. dzienks wszystkim za pomoc...
Ufooox Napisano 15 Październik 2003 Napisano 15 Październik 2003 popraw ten stol psuje cala prace serio kazdy ci tak powie... :)
leander Napisano 15 Październik 2003 Napisano 15 Październik 2003 każdy oraz ja :) Jak zrobiłeś takiego fajnego pistoleta to włóż jeszcze trochę wysiłku w reszte. Praca klimatu nie ma na razie.
Ufooox Napisano 16 Październik 2003 Napisano 16 Październik 2003 a nie mowilem nie wiele czasu zostalo spręz sie ...
WavaMiva Napisano 18 Październik 2003 Autor Napisano 18 Październik 2003 zmieniłem metodę robienia stołu i wygląda to następująco. Może nie jest to wspaniałe ale napewno lepsze niz wczesniej...
Rekomendowane odpowiedzi