Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Postanowiłem wziąć udział w tej bitwie chociaz temat zabardzo mi nie pasuje, ale trudno. Moim zamierzeniem jest pokazać to jak miłość zmusza świra do popełnienia morderstwa. W tym celu postanowiłem ukazać kartke z listem do panienki. Treść listu jest wyklejona literkami wyciętymi z gazet. Obok kartki leży gun i kilka naboi. Szkice postaram się wrzucić jeszcze dziś...

• Odpowiedzi 42
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmmm czekam na szkic bo temat ograny w setkach filmów i tysiącach książek.... a mimo to czasami mnie zaskakuje :) ...... nie zrób z tego tylko zemsty za niespełnioną miłość...

pozdrawiam

Napisano

Myśle, ze to jak kto będzie to interpretował załeży głównie od textu zamieszczonego na kartce, a jego jeszcze nie mam ułożonego. W związku z tym prośba do forumowiczow aby podsuneli jakis pomysl :D:P

Napisano

no i zacząłem trochę bawić się z pędzelkiem w shopie. Jest to moja pierwsza przygoda z tą metodą więc jedźcie ile wlezie...;) o to początek pistoletu:

Napisano

nie wiem moim zdaniem jest dobrze. Może dlatego tak to wygląda ze nie ma cienia pistoletu na kartce... hm moze sie myle ale moim zdaniem teraz perspektywa jest okej

:cool:

Napisano

jak dla mnie to pistolet jest za ciemny a kartka moglaby byc pokazana nieco w innej perspetywie (ten rzut jest za bardzo z gory). Poza tym to podobam i sie :-) pozdro

Napisano

nie jest zle wiesz co zrobic zeby kartka byla dobrze

ustaw lewy bok kartki dokladnei taki sam jak prawy bok pistoletu naczy prawy bok raczki pistoletu bedzie ok pozdro

Napisano

hm... jakos nie moge skapowac o co chodzi wam z ta kartką...:( probowalem sie zastosowac do twojej rady mw4d ale cos mi nie idzie, moze ktos powie o co dokladnie chodzi;):cool:

Napisano

jesli kartka leży na stole nie jest równa z pistoletem i jest w innej perspektywie i to widać i nie wygląda to najlepiej żeby to poprawić przesun kartkę na równo z prawym bokiem rączki pistoletu

Napisano

Mam już wstepnie ustalony tekst, który będzie widniał na kartce. Planuje zrobić coś takiego:

\"Moja Miłości!

Widzisz, nie wszystko jest takie proste. Nie wszystko mozna odrazu zrozumieć. Jednak Ty mnie zrozumiesz. Zrozum... Robię to dla ciebie. Już wkrótce...

???\"

Napisano

zmieniłem koncepcję z napisu wyklejanego z gazet na pisany ręcznie. Uważam, że tak będzie bardzej pasowało do charakteru pracy, a poza tym było mi poprostu łatwiej[lol2] zamieszczam apdejt juz z napisem...

Napisano

Ta perspektywa nadal jest do wymiany. Tekst słaby.. bardziej sie wczuj w role :) Aha, i \"odrazu\" pisze sie osobno. Tylko szleniec by chcial byc zapamietany jako dyslektyk. Czyli na temat. Czyli znowu sie czepiam :)

Napisano

Perspektywa jush jest nawet znośna :] Pistolet wygląda dobrze...ale kartke bym poprawił...nadał kanty...rogi...zagięcia ewentualne...pogniecenie...etc :)

pozdrawiam...:)

Napisano

to nie jest ostateczna wersja. zaznaczony jest tylko wstepny kształt kartki- rogami, krawędziami i innymi szczegółami zajmę się pozniej. Z tym błędem ortograficznym to prawda- umknęło mi:D i to prawda ze bez was nic bym nie zrobil:D:P

Napisano

nie zmieniłem perspektywy i juz raczej nie zmienie bo nie starczy mi czasu. Dodałem pociski i troche uszczególniłem stol. NIe jst on moze zbyt wiarygodny ale to nawet lepiej...;) hehe... to raczej juz jedna z ostatnich wersji jesli nie ostatnia. dzienks wszystkim za pomoc...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności