gordon13 Napisano 5 Październik 2003 Napisano 5 Październik 2003 Cześc mam mały problemik jak włączyć Main Toolbar w skład Tab Panelu w Max\'ie 5.1 ?
VGT Napisano 5 Październik 2003 Napisano 5 Październik 2003 W MAX\'ie 5.0 standardowy skrót to chyba \'ALT+6\', ale nie mam pewności bo na własne potrzeby przedefiniowałem już połowę klawiatury. Jeśli nie zadziała, to w menu customize wejdź do \'show UI\'. Tam możesz uaktywniać i ukrywać każdy z elementów interface\'u.
gordon13 Napisano 6 Październik 2003 Autor Napisano 6 Październik 2003 nie dokońca mi oto chidzło chcę aby pase Main Toolbar był jako zakładka w Tab Panelu
robczan Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 klikasz prawym myszy na main toolbar i wybierasz move to tab panel.
gordon13 Napisano 7 Październik 2003 Autor Napisano 7 Październik 2003 tylko że tutaj leży problem ja w wersji 5.1 niemam takowej opcji
robczan Napisano 7 Październik 2003 Napisano 7 Październik 2003 no wlasnie, tez to zauwazylem po napisanu tego postu...
gordon13 Napisano 7 Październik 2003 Autor Napisano 7 Październik 2003 a czy jest na to jakieś lekarstwo?? a i jeszcze jedno co tzreba zminić w opcjach że by podczas tworzenia obiektu np box\'u nie składał się z trójkatów
robczan Napisano 8 Październik 2003 Napisano 8 Październik 2003 domyślam sie ze korzystasz z trybu direct3d... odznacz \"use triangle strips\" w customize > preferences > viewports > configure driver.
Rekomendowane odpowiedzi