Shogun 3D Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 Jak w tytule. Na razie mieszkam u siebie w domku rodzinnym, ale przejściowo. Jak jest ktoś chętny, to proszę o kontakt. Decyzję chcę podjąć do poniedziałku - wtorku najpóźniej. Preferowana przeze mnie okolica to Targówek. Oczywiście szukam lokum z netem juz podłączonym, a nie podłączalnym... Kontakt do mnie - w profilu. Tel: 667 471 478 Edit: za radą Ziomusia: szukam lokalu w okolicy Targówka lub centum, w granicach do 500 na łba z netem. Nie robię głośnych balang i bajzel mam raczej tylko na biurku... :)
thorgal Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 Shogunie a co robi pod avatarem napis Gdańsk? czyzby zostala w tobie czastka gdańszczanina?
ledyr Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 Shogun, jak możesz odrzucać ten niewątpliwy zaszczyt jakim jest bycie Gdańszczaninem dla jakiejs tam .. warszawy ?! :d
Shogun 3D Napisano 9 Listopad 2006 Autor Napisano 9 Listopad 2006 Sorki, chłopaki, już to naprawiam...
arcade Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 Heh :) Napisz coś więcej - jaka okolica warszawy, jaki dojazd do centrum, ile kosztowało by takie mieszkanko miesięcznie, a także jaki masz stosunek do nocnych imprez, czy cenisz sobie porządek i spokuj, czy też wolność, swobodę i twórczy bałagan ;) Myślę że takie informacje powiększą szanse na znalezienie współlokatora :) pozdrawiam 1
thorgal Napisano 10 Listopad 2006 Napisano 10 Listopad 2006 Shogun nie ma juz drewnianego krzesla!! zostawil je u mnie jako pamiątke po sobie ;) Stoi sobie teraz na honorowym miejscu w korytarzu i czeka, czeka i czeka az Shogun przyjedzie na winko
kannu Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 serwus :) Leru odpadł? Hehhehehe heheh, widze, że wszyscy są zorientowani o przenosinach Leru :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Rekomendowane odpowiedzi