<<Guyver>> Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 Oto moja pierwsza postac jest nia guyver tytulowy bohater japonskiego anime the guyver wiec z tegopowodu prosze o wyrozumialosc i nie besztanie mnie na dzien dobry:)
Eloy Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 Trzeba stwierdzić bardzo ciekawy. Czekamy na więcej
steve_loopez Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 Skoro to Twoja pierwsza postać to gratuluje, super Ci idzie...
Dr0cK Napisano 10 Listopad 2006 Napisano 10 Listopad 2006 To twoj pierwszy model w ogole czy pierwsza postac ? Pytam sie bo widac, ze masz doswiadzczenie z 3d... Pozdro
<<Guyver>> Napisano 10 Listopad 2006 Autor Napisano 10 Listopad 2006 Tzn to jest pierwsza postac bo modelowalem sobie juz kilka prostych zeczy a teraz postanowilem postac wkoncu jakas zrobic i robie wlasnie guyvera z mojej ulubionej anime
floo Napisano 10 Listopad 2006 Napisano 10 Listopad 2006 JAk na poczatek to niezle... Chetnie zobaczyl bym orginal foto, by moc porownac... ;)
tutomash Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 czekam na efekt koncowy mam nadzieje ze ci sie uda
piotrek Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 Ale mu stopy wykadrowałeś :> Model całkiem niezły.
Rekomendowane odpowiedzi