DonKichot Napisano 4 Grudzień 2006 Napisano 4 Grudzień 2006 karta graficzna odpowiada za szybkość poruzszania się siatki w viewportach, za szybkość renderowania odpowiada procesor, no chyba że Ci braknie ramu to wtedy możesz iść się przespać :) geforce 8800 to bardzo nowoczesna i bardzo szybka karta w tej chwili najszybsza na świecie chyba z tym że wersja gtx bodajze gts też jest niezła, jeżeli używasz komputer nie tylko do maxa to oczywiście 8800 jeżeli tylko do 3ds to nie mam pojęcia która będzie szybciej wyświetlała siatkę quadro jest sporo wolniejsza ale można użyć maxtreme dlatgo trudno powiedzieć
MassTA Napisano 4 Grudzień 2006 Napisano 4 Grudzień 2006 Z serią 8800 czytałem że są narazie problemy ze sterownikami i w aplikacjach 3D potrafi kiepsko chodzić.
Gość rail Napisano 5 Grudzień 2006 Napisano 5 Grudzień 2006 Tego by mi jeszcze brakowało... Wydałbym ponad 2k na kartę z myślą o Max'ie, a ona nie działałaby z nim jak trzeba... Pocieszam się tym, że zanim pieniądze nazbieram poprawią sterowniki już ;)
Rekomendowane odpowiedzi