frog Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 Witam wszystkich, to jest moj debiut na lamach tego forum, co myslicie na temat tej pracki \" czegos tutaj brakuje \" , ale jak dodaje wiecej rurek itp. to przestaje mi sie podobac ( co kolejna wersja to lipa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galtor Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 fajna pracka ale: - powinieneś trochę \"wyciągnąć\" postać z tła - wykadrowac obrazek tak żeby nie ucinać postaci nóg powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 pomysl fajny wykonanie takie mdle troszke slabo to widac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 wygllada jak byl to screen z jakiejs animki a nie praca robiona przez ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 W takim razie to strasznie brzydka animka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 Dziwnie wykadrowane- obcięte stopy, ustawienie postaci w centrum ekranu... IMHO warto by wykorzystać ten ciemny ażur do stworzenia ornamentu po jednej stronie i skontrastować ją z czymś odmiennym- moze oświetloną ścianą... Ja spróbowałbym podejść do tego w taki sposób ( mam nadzieję że sie nie obrazisz za szkic) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frog Napisano 8 Październik 2003 Autor Share Napisano 8 Październik 2003 nie obrazam sie. To jest niestety galeria ukonczonych pracek ( niewiedzialem ze bede sie z tym jeszcze dlubal ) , ale zmienilem nieco koncepcje i wyostrzylem obraz ( sorki za zmiany na tym forum ) ale sami mnie do tego zmusiliscie ( zamiast ocenic - mowicie co by bylo gdyby ( wiec oto moje sprostowanie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 hmmm pomysł gdzieś już widziałem.... natomiast wykonanie nie jest złe - trzeba tylko nad światłem i czystością kompozycji popracować... no i chyba troszke nad teksturkami pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 Majtriks hes ju ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 a ja bym zmniejszył wszystkie wtyczki na plecach a szczególnie tą na głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deler Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 hmmmm żadko mi sie zdaza poczuc klimacik w tutejszych pracach, ale ta mnie mile zaskoczyla. Podoba mi sie To co zrobiles. Podoba mi sie to zimno. Wykonanie no, mogło by byc lepsze, ale i tak mi sie podoba. pozdrawiam!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 j.w pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 Postac wyglada troche jak z kamienia.I ta lewa reka troche taka powyginana jest, kanciate kable.I gdize on jest? bo widze tu murowana sciane i jakies dziwne podloze..skad te wtyczki?moze umiesc go lepiej w jakims laboratorium albo cosik.Warto bylo by jeszcze nad tym popracowac troszke.. -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deler Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 moim skromnym zdaniem, jest dobrze tak jak jest, a wcisniecie go do laboratorium byloby juz troszeczke dla mnie przesada nobo przeciez nietrzeba ludziom na sile pokazywac wrzystkiego. Podoba mi sie ta pracka dlatego ze reszte mozna sobie domylsec a nie dopatrzec, cala idea tego chlodu jest jakby w tym czego niewiem, naturalnie mozna byloby to wrzystko dopracowac, ale pracka jest w dziale FW takze moim zdaniem niema co sie nad nia pastwic. pozdrawiam all:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi