Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich, to jest moj debiut na lamach tego forum, co myslicie na temat tej pracki \" czegos tutaj brakuje \" , ale jak dodaje wiecej rurek itp. to przestaje mi sie podobac ( co kolejna wersja to lipa )

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajna pracka ale:

- powinieneś trochę \"wyciągnąć\" postać z tła

- wykadrowac obrazek tak żeby nie ucinać postaci nóg

powodzenia

Napisano

Dziwnie wykadrowane- obcięte stopy, ustawienie postaci w centrum ekranu... IMHO warto by wykorzystać ten ciemny ażur do stworzenia ornamentu po jednej stronie i skontrastować ją z czymś odmiennym- moze oświetloną ścianą... Ja spróbowałbym podejść do tego w taki sposób ( mam nadzieję że sie nie obrazisz za szkic) :

Napisano
  • Autor

nie obrazam sie. To jest niestety galeria ukonczonych pracek ( niewiedzialem ze bede sie z tym jeszcze dlubal ) , ale zmienilem nieco koncepcje i wyostrzylem obraz ( sorki za zmiany na tym forum ) ale sami mnie do tego zmusiliscie ( zamiast ocenic - mowicie co by bylo gdyby ( wiec oto moje sprostowanie ...

Napisano

hmmm pomysł gdzieś już widziałem....

natomiast wykonanie nie jest złe - trzeba tylko nad światłem i czystością kompozycji popracować... no i chyba troszke nad teksturkami

pozdrawiam

Napisano

a ja bym zmniejszył wszystkie wtyczki na plecach a szczególnie tą na głowie.

Napisano

hmmmm żadko mi sie zdaza poczuc klimacik w tutejszych pracach, ale ta mnie mile zaskoczyla. Podoba mi sie To co zrobiles. Podoba mi sie to zimno. Wykonanie no, mogło by byc lepsze, ale i tak mi sie podoba. pozdrawiam!:D

Napisano

Postac wyglada troche jak z kamienia.I ta lewa reka troche taka powyginana jest, kanciate kable.I gdize on jest? bo widze tu murowana sciane i jakies dziwne podloze..skad te wtyczki?moze umiesc go lepiej w jakims laboratorium albo cosik.Warto bylo by jeszcze nad tym popracowac troszke..

-pozdro

Napisano

moim skromnym zdaniem, jest dobrze tak jak jest, a wcisniecie go do laboratorium byloby juz troszeczke dla mnie przesada nobo przeciez nietrzeba ludziom na sile pokazywac wrzystkiego. Podoba mi sie ta pracka dlatego ze reszte mozna sobie domylsec a nie dopatrzec, cala idea tego chlodu jest jakby w tym czego niewiem, naturalnie mozna byloby to wrzystko dopracowac, ale pracka jest w dziale FW takze moim zdaniem niema co sie nad nia pastwic. pozdrawiam all:))

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.