Pionier Napisano 18 Maj 2009 Autor Share Napisano 18 Maj 2009 haha, nie ma jak wsparcie lokalne :D, niedlugo wroce na stare smieci i dolacze w Wasze szeregi :P elo. a tak na serio to dzieki :) pionier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaba711 Napisano 18 Maj 2009 Share Napisano 18 Maj 2009 A z jakiej części polski jesteś ,że wsparcie lokalne :P (widzę ,że obecnie to UK Wiem ,wiem taki rzeczy to na PM i co mnie to obchodzi ale .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 18 Maj 2009 Autor Share Napisano 18 Maj 2009 A z jakiej części polski jesteś ,że wsparcie lokalne :P (widzę ,że obecnie to UK Wiem ,wiem taki rzeczy to na PM i co mnie to obchodzi ale .. hihi spoko, juz przeedytuowalem profil, teraz wszystko powinno byc jasne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kraklimo Napisano 1 Czerwiec 2009 Share Napisano 1 Czerwiec 2009 Dla mnie zdecydowanie najladniejsza praca w konkursie. Kolorowa wersja imho duzo lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Acid1KO5 Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 absolutnie wypasione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość negativa Napisano 25 Kwiecień 2012 Share Napisano 25 Kwiecień 2012 bardzo fajny klimat w ma ten projekt. I duży plus za kolorystykę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi