Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie,

od pewnego czasu pracuję nad grą strategiczną pod tytułem URPL28. O projekcie można przeczytać tutaj http://cenobium.org/L0R/urpl28.html

Jak się domyślacie, szukam grafika 2D który wykona grafikę do tej gry. Pracy raczej dużo nie będzie, myślę że najgorsze będzie wykonanie panelu i menu.

Jako uzupełnienie tego, co możecie wyczytać na tymczasowej stronie projektu, powiem że wykonałem już w pełni funkcjonalną obsługę map, w tym również edytor map, pięknie działającą minimapę. Stworzyłem własny format do grafiki i oczywiście potrzebne narzędzia (konwerter, podgląd) do niego. Obsługa postaci w tej chwili kuleje - budynki budują się same i tak dalej, ale jest to kwestia dopisania wielu linii kodu i dlatego cały ten proces trwa.

Chciałbym aby ewentualny grafik zaczął od budynków, bo w tej chwili (co widać na screenach) są one po prostu... ekhm no przemilczę ;p

Projekt jest oczywiście w pełni amatorski. Nie liczę na sprzedanie go, tak więc nie oferuję grafikowi żadnego wynagrodzenia, jeśli ktoś się zdecyduje to dla własnej satysfakcji i wiecznej chwały ;p

Chętnie też przeczytam co myślicie o tym projekcie, jakieś sugestie, krytyka etc. No i pozdrawiam.

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Chciałbym powiedzieć, że grafik już się znalazł, więc ogłoszenie jest nieaktualne. Dzięki wszystkim zainteresowanym ;) Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Hehehe nom, frytki :) Ale tymczasowe ;p

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.